A kígyót lehet élő házi/törpe nyúllal etetni?
Lehet, én se nagyon támogatom, főleg hogy az ilyen szadista fajtájú kígyósok csak élvezkednek azon hogy nézik ahogy egyik állat elpusztítja a másikat és durván bánnak az eleségnek tartott állatokkal.
Kutyának macskának azért akkora visszhangja van hogy azt nem szabad, a nyulat, tengerimalacot tudtommal nem védi törvény.
Fogalmam sincs, hogy legális e, de ex törpenyúl tartóként ez most meglehetősen szíven ütött.
Megérne egy feljelentést, ha nem legális amit csinál.
Jelentsd fel! Azért ez embertelen! Nincs joga ezt tenni nyulakkal!
Ráadásul lehet kiderül, hogy sunyizik dolgokat, ki tudja, sose tudni.
Szerintem fel kellene jelenteni. Akár névtelenül.
Hármas vagyok. Én őszintén szólva nem tudnék nyugodt lenni ha ezt látnám és annyiban hagynám.
Azért szegény törpenyuszi azért éljen, hogy aztán a kígyó megegye? Na ne már!
Ráadásul él közben!
Tök mindegy, hogy ez a kígyónak kaja, erkölcstelen!
Ha tudod, hogy ki az, akkor szólni kell állatvédőknek vagy rendőrsegnek!
Gondolj bele, hogy ha senki nem tesz semmit, akkor hány ártatlan kis nyuszi fog meghalni?
Ti szoktatok természet filmet nézni?
A természetben a kígyók nem dögöt esznek hanem élő állatot ( meg tojást ha találnak). Nem válogatnak mindent megesznek ami belefér a szájukba, madár, rágcsálók, kétéltűek, kisebb emlősök, stb.
Nem minden fajta kígyó bírna megenni egy nyulat, de van amelyiknek meg már pont annyit kell ennie.
Nem értem mi a különbség a nyúl meg az egér között. Mindkettőt tenyésztik hobbi és takarmányozási (fogyasztási) célra.
Lehet sajnálni a nyulat, meg csúnyázni a kígyót meg a gazdáját, de az 5-össel értek egyet. Ilyen a természet.
6-os attól még a természeteshez közeli igényei vannak.
Ha döglött nyúllal etetik, akkor mi változik?
Mennyivel jobb, hogy embet öli meg az állat helyett?
A ragadozók is legyenek vegánok, nemde?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!