Szerintetek túlzás már amit az “állatvédők” csinálnak?
Az ugatás fajta függő is szerintem, hogy mennyire van benne az hogy őrzi a területét. Meg hogy leszoktatták-e róla a gazdái. Persze ha így érted hogy tépi a kerítést és tényleg nem normális az tényleg nem egy kiegyensúlyozott kutya.
Hát akkor lehet én élek jó helyen.
Ez már a sokadik állatvédő-szidó kérdése a kérdezőnek...
27-el egyetértek, én egy Budapest melletti települése élek, de folyamatosan uszítanak a helyi csoportban a kutyasétáltatók ellen. Kutyaszar-összeszedés (eszükbe sem jut, hogy a szokásos önsétálattó, szökős kutyák szarnak össze mindent), akkor a kutyasétáltatás ördögtől való, mert a kerítésen belül ugat a kutyájuk (no comment, velem is üvöltött már ezért idős nő, mert a három leszart kutyája őrjöng mindenre). Szomszédunknak gyönyörű háza van, minden tip-top, a legújabb, legdrágább, vettek egy kutyát, ami meg dísznek ki van vágva az udvarra és folyamatosan átszökik mindenkihez, tönkrevgja a kerteket. Egyszer nem láttam, hogy sétáltatnák.
Ivartalanítást...hú azt hagyjuk is, séta közben már tudom mely házakat kell kerülni, mert kiscicák szivárognak ki a kertből tavasz-nyár intervallumban. Helyi csoportban nem egy agyatlan hőzöngött azon, hogy ő nem ivartalanít, mert a gyereknek kell kiscica/nem lesz honnan cicájuk (wtf). Aztán amikor meg elbssza az autó a magasról letojt kiscicákat megy a mérges posztolás, hogy köcsög autósok nem vigyáznak. Ja meg ha elszökik, akkor meg "jaj most akartuk csipeltetni, ivartalanítani, véletlenül nyitva maradt az ajtó" blabla.
Tehát megértem valahol, hogy az állatvédők is idegbetegek. Az önsétáltató, szökős kutyák veszélyesek, a túlszaporodott macskák meg kárt okozonak az élővilágban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!