Nevelőapám megőrült. Be akarja vinni a gyárba a kutyát felmondani. Mondtuk neki hogy te hülye vagy de baszik rá. Egy ilyen miatt milyen büntetést kaphat? Vagy csak azt mondja a bizti őr hogy menj vissza ahonnan jöttel?
Figyelt kérdés
2021. márc. 5. 21:57
11/21 anonim válasza:
az oldal a kérdezőkről szól , nem a kötekedőjóskákról. Semmivel nem segítetted ki a kérdezőt.
12/21 anonim válasza:
És mit akar a kutyával? Vagy kell neki a társaság hogy felmondhasson? Nem értem. Ha ráuszítja valakire akkor csúnyán megütheti a bokáját, sőt a kutyát elvehetik, elaltathatják.
13/21 anonim válasza:
11.:Írtam már hogy ez nem kötekedés.Vélemény.Te mivel segítetted?Azzal segíted,hogy most megvéded a kérdését?
14/21 anonim válasza:
Vigye be :D mindegy úgyis, felmondani megy. :D
15/21 anonim válasza:
Hát ha szalámigyár akkor megértem.
16/21 anonim válasza:
Nem tudom hogy milyen gyárról lehet szó, de így látatlanban is azt gyanítom hogy a kutya nem úgy fog viselkedni ahogy apád elképzelte. Be lesz csak szarva, ha még emellé a gazdája is tiszta ideg, akkor pláne.
17/21 anonim válasza:
#13:
Hagyd már, tipikus kérdező-seggnyaló, arra veri, hogy beléd köt.
19/21 anonim válasza:
Kérdező seggnyaló... LOOLL, ki az az állat aki ilyet is tipizál?
20/21 anonim válasza:
Bezzeg amikor kiírtam a baszott igéket azt kitörölték!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!