Kutya macska összeszoktatás?
Nekem a kutyám együtt nőtt föl a cicánkal, összebújva aludtak és nagyon szerették egymást. Sajnos a cicust elütötték és látszódott a kutyán hogy hiányzik neki.
Lett egy újabb cicánk vele már nincs jóban annyira. Ott tart a kapcsolatuk (kb 4 éve van az új cica) hogy a kutya nem bántja, viszont nagyon fél a cica tőle, szóval lehet hogy volt nézet eltérésük és ott a kutya nyerhetett.
Meg fiatal, igy valoszinuleg megszokjak egymast, tedd porazra a kutyust, es ugy ismerkedjenek, elozo kutyainknal szuleimnel ez valt be, csak en szarnyasokkal (kacsa, tyuk) baratkoztattam meg oket, pedig mar felnott kutyak voltak. Barmi rossz mozdulatnal tiltod a kutyat, csak szaglaszni ér. A nagyobb kutyank egy nap alatt megszokta, a tacsi kevereknek kellett 3 nap, aztan szabadon voltak egyutt, annyira jol kijottek, hogy amikor a kacsa elveszitette a parjat, akkor a kutyakkal volt ejjel nappal, most egy serult tyukunk van ugyanigy szuleimnel.
A sajat kutyammal mar nehezebb a helyzet, menhelyrol van, par eves, elmondtak hogy a macskakat nem szereti, oke, nincs macskank, a szomszedban viszont van vagy 6 db, athoztam egy szelidebb kolykot keritesen at megmutatni neki, hat remegett az idegtol a kutya, morgott, vicsorgott, igy nem eroltettem tovabb, o sosem lesz macskabarat. Ha foglalkoznek a problemaval komolyabban, talan elfogadna, de baratok nem lennenek, de nem szeretnek macskat, igy nem igazan erdekel, tyukjaink lesznek tavasszal, veluk majd meg kell baratkoznia, nincs mese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!