Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Mi történik a vemhes macska...

Mi történik a vemhes macska ivartalanítàsakor a kiscicàkkal?

Figyelt kérdés

Nem az én macskàimról van szó. Csak akkor sikerult ra vennem a "tulajdonost",hogy ivartalanitsa ki egy allatvedo szervezet segitsegevel a macskait,amikor a 3 nostenybol mar 2nek nagy volt a hasa.

A kerdesem az lenne,hogy ilyenkor a kiscicak elalszanak egybol amikor az anyamacska megkapja az altatot vagy amikor kiszedik oket a mehbol,akkor kulon altatjak oket el ?

2021. febr. 19. 12:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
11. Köszi,11-es. Igen,így gondoltam.
2021. febr. 19. 13:06
 12/15 A kérdező kommentje:
10-es. Olvasd el a 11-es kommentet,úgy gondoltam.
2021. febr. 19. 13:08
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Jól írják az előzők, ez egyféle abortusz, nem szükséges altatni az embriókat, életképtelenek maguktól.
2021. febr. 19. 15:59
 14/15 anonim ***** válasza:
80%
Pedig sokszor ivartalanítanak vemhes állatot és nem leszek népszerű de meg tudom érteni. Azok a kiscicák ha megszületnek nagy eséllyel el lesznek osztogatva ismerősnek aki vagy figyel rájuk vagy nem, vagy kivasalja az autó fél évesen vagy nem, vagy megmérgezi/agyoncsapja a szomszéd vagy nem, ha meg állatvédő szervezet mentené meg, így helyettük meg tudnak menteni másik ugyanannyi, már megszületett macskát. Sajnos egy olyan országban élünk ahol minden sarkon kóbor állatokba botlik az ember, a legtöbbjük sorsa enyhén mondva is rossz, a lehetőségeket nézve sajnos azt kell mondanom hogy így meghalni még mindig a jobb lehetőségeik között van pillanatnyilag.
2021. febr. 20. 07:33
 15/15 A kérdező kommentje:
15. Igen,teljesen egyet értek. Ezért is győztem meg a szomszédot az ivartalanítàs mellett,mert ne tudjàtok hogyan néztek ki azok a kiscicàk,akiket ki tudja milyen àllatkínzó vitt el a hàza elől....
2021. febr. 20. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!