Mi történik a vemhes macska ivartalanítàsakor a kiscicàkkal?
Nem az én macskàimról van szó. Csak akkor sikerult ra vennem a "tulajdonost",hogy ivartalanitsa ki egy allatvedo szervezet segitsegevel a macskait,amikor a 3 nostenybol mar 2nek nagy volt a hasa.
A kerdesem az lenne,hogy ilyenkor a kiscicak elalszanak egybol amikor az anyamacska megkapja az altatot vagy amikor kiszedik oket a mehbol,akkor kulon altatjak oket el ?
Szerintem nem alszanak el és utánna meg nem altatják el hanem elpusztulnak, mivel ez egy abortusz így tulajdonképp.
De nem is tiszta a kerdes. Most csaszarozzak a macskat vagy mi? Minek kéne a kismacskákat külön altatásba rakni egy mütéten? A végleges altatással meg nem szórakoznak főleg ha fejletlenül kikerülnek a méhből mont mondtam meghallnak.
Ivartalanitva lesznek a cicak terhesen. Muszàj,mert olyan a tulaj,hogy barkinek elosztogatja,betegek,bolhasak,hasmenosek,vekonyak voltak az elozo alom cicak is.
Ezt akartam megelozni,hogy ujabb ilyen szerencsetlenek szulessenek.
Koszonom a valaszokat.
Sajnos,rosszul latod.
Hidd el jobb azoknak a kiscicaknak meg sem szuletniuk arra a helyre. Es jobb ha azok sem ellenek le ujabb es ujabb almokat.
Szerintem úgy érti, hogy az ivartalanításhoz altatják el az anyamacskát, és hogy akkor a kicsik elalszanak-e, vagy külön el kell altatni őket. (Már végleg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!