Mért nem telepítík át a jegesmedvéket Grönlandba, Churchillbe vagy egyéb ritkán lakott hideg területre ?
Mert sok a kifogás, hogy erre-arra-amarra nagyobb szükség van a pénzre, meg a "feljebb lévők" nem igazán foglalkoznak azzal se, ha védett fajok is kihalnak sajnálatos módon; aki meg foglalkozik ezzel annak nincs sok pénze meg kevesen vannak.
Nem veszik komolyan az ilyesmit mára már, tisztelet a kivételnek természetesen.
Ha ez a város egyik fő bevételi forrása, miért ne örülnének a medvéknek? :DDDDD
Ezt egyébként áruld már el honnan szeded. Elmentél Manitoba északi részére körbekérdezni az embereket?:D
Ja, Erdélyben is előbb voltak ott a macik, aztán a lakosok egynéhány településen mostanában sehogy sem díjazzák, ha kimennek a kertjükbe, és összetalálkoznak a medvével. Úgyhogy én meg tudom érteni őket.
Azért ezek a churchilli macik érdekesek. Én valahogy nem hiszem, hogy szelídebbek lennének, mint a kárpáti barnamedve. Igaz, azokkal sem volt baj, ameddig kevesebben voltak.
Tourism and ecotourism are major contributors to the local economy, with the polar bear season (October and November) being the largest.
Majd akkor háborodj fel valamin, ha nem a saját agyszüleményed lesz, hanem bizonyítékokkal is alá tudod támasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!