A macskák vegán tartása állatkínzásnak minősül?
De most komolyan kíváncsi vagyok hogy ezt ki találta ki!
Aztán ha megmondaná,jól pofánverném!
Értem én,hogy nem állatkínzás,de szerintem semmivel sem jobb"növényi alapú"(gondolom egy deka növény nincs benne)táppal etetni!
Ha a macska szereti,hát jó,de kinek lesz jobb? Atehénnek,disznónak,akit pont ez az egy zacskó táp fog megmenteni a haláltón?
Vagy a macskának,aki egyáltalán nincs tisztában azzal,hogy mit eszik,és valószínünek tartom,hogy ez a "vegánság"nem is egészséges a macskának,(ahogy egyébként az embernek sem)!
Ez az egész csak annak jó,aki kitalálta,az ő lelkiismeretének,és örülhet,hogy az emberi hülyeséget,sikerült ráerőltetnie egy ártatlan állatra!
Ezért őt senki sem fogja megbüntetni, felesleges jelentgetni. Ilyenkor mindig abba gondolok bele, hogy tulajdonképpen a macskatartók többsége is szinte "vegán" étrenden tartja a macskáját, mert a tescos, lidl-s tápban található 2-3% állati eredetű cucc közel ennyit ér. (A vegán táp pedig remélhetőleg egy halom zöldséget és gyógynövényt tartalmaz, míg a legolcsóbb csak búzát, kukoricát és ízfokozót)
Ezzel természetesen nem felmenteni akarom a gazdát, a macska szerintem is egy húsevő állat és eszerint kéne táplálni is.
Én vegán vagyok, de bemegyek az állatosba és megveszem a kutyámnak meg a macskáimnak a húst. Mi a francért akarnék természetellenes dolgokat ráerőltetni az állataimra?
Ez kb ugyanaz a kategória, amikor házikoszton élnek az állatok. Megeszik, jó húsban vannak, de hiánybetegségeik lesznek. Annyi, hogy nem hal éhen szerencsétlen.
Egyébként ezért nem lehet feljelenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!