Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Sürgős! Mi jár azért, ha...

Sürgős! Mi jár azért, ha valaki egy kb.30 centis láncon tartja a kutyát?

Figyelt kérdés
Most láttam egy ilyet és szeretnék lépni az ügyben, de nem akarom azt sem, hogy miattam éhezzenek az adott emberek, akikre ráhívom az állatvédőket. Csak az állat embertelen körülményeit szeretném megszüntetni...

2020. ápr. 28. 15:21
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Rendben van, felhívom őket, jobbat nem tudok.

Érkezett többféle válasz is, hát nem tudom, hogy most akkor elveszik-e tőlük a kutyát, vagy csak figyelmeztetnek, bírságolnak-e, vagy sem. Mindegy, a kutyát nem hagyom kínozni, ez az egy biztos.

2020. ápr. 28. 15:47
 12/20 anonim ***** válasza:
62%
Amúgy milyen fajta szegény eb?Pulit keresek éppen.
2020. ápr. 28. 16:02
 13/20 anonim ***** válasza:
74%
Őt is ugyanúgy ki kell kötni egy 30 cm-es láncra, ha a kutyának elkell viselnie, akkor neki is el kell. Ha kinyílvánítja a nem tetszését, a közelben biztos találni egy jó darab botot, karót, de egy lapát is megteszi. A legszívesebben ezt csinálnám ezekkel, csak ugye nem lehet, mert törvényt sértenék ezzel.
2020. ápr. 28. 16:03
 14/20 A kérdező kommentje:

# 12

Egy kistestű kutya, bézs színű. Fajtáját nem tudom megmondani, lehet hogy keverék. Van még pár állat az udvaron, de azok nincsenek megkötve.

A bejelentés megtörtént az egyik városi egyesületnél.

Segítségeket köszönöm.

2020. ápr. 28. 16:22
 15/20 anonim ***** válasza:
77%
Ok.Jól tetted.Remélem, hogy a bejelentő névtelen maradhat ilyen esetben.Szóval titokban tartják hogy te voltál.
2020. ápr. 28. 16:36
 16/20 A kérdező kommentje:

Nevet nem adtam meg, szóval nyilván.

Meg amúgy is. Érdekes lenne, ha lenyomoznának és beköpnének... :D

2020. ápr. 28. 17:06
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
# 11 Nem adnak ki nevet, hogy ki volt a bejelentő, nyugi. Ha állatvédők mennek ki a normálisabb fajtából, és látják, hogy szorult némi értelem a gazdába, és esetleg meg tudják győzni, hogy biztosítson elfogadható körülményeket az állatnak, amit természetesen ellenőrizni is fognak, akkor otthagyják. Ha visszamennek, és nem oldotta meg a problémát, akkor amennyiben szükséges, rendőri intézkedés mellett koboznak. Ha a gazda már első blikkre is teljesen debil, akkor szintén.
2020. ápr. 28. 19:51
 18/20 A kérdező kommentje:
# 17 Köszönöm a kielégítő választ! :)
2020. ápr. 29. 11:10
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Na megoldódott?
2020. jún. 2. 14:36
 20/20 A kérdező kommentje:
Jártak kint az állatvédők.
2020. jún. 9. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!