A nagybátyám borzasztó körülmények közt tartja a kufyáját. Hol lehet feljelenteni? Elvennék tőle a kutyát?
Figyelt kérdés
Egy szűk ólban tartja.Nem ereszti ki sosem.Az ól tele van állandóan kutyaszarral,mert hát máshova nem is tudja elvégezni a dolgát.Ráadásul az egész körbe van kerítve hatalmas kaktuszokkal meg növényekkel,így a kityának abszolút nincs rálátása a külvilágra.Szerintem sokan nem is gondolnák,hogy ott kutya van tartva.Már évek óta ez van.Nyáron bezárja a meleg és sötét kazánházba,télen meg kirakja az udvarban az ólba,had fázzon.Télen pl.az volt az indok,hogy nem ereszti ki,mert "nem akarja,hogy a havat összejárkálja és bent legyen a lábnyoma".Csak akkor van kint,ha anya ott jár és titokban kiengedni.Etetni is általában vagy ő szokta vagy a szomszéd néni.Nem hiszem,hogy sűrűn kapna enni vagy inni.Az edényeiben is általában valami zöld,szutykos víz van,tele falevéllel.Egyszer vitem neki egy labdát,próbáltam vele játszani,de rá sem nézett.Azt sem tudja mi az,hogy játék..Csak a falhoz bújik és tartja a mancsát,valaki hátha elfogad tőle egy pacsit.Látszik rajt,hogy meg van félemlítve.Gondolom egypárszor már elverték..2017. júl. 19. 19:56
1/3 anonim válasza:
Név nélkül feljelentheted, meg kell keresd a településetekhez legközelebbi állatvédőket, biztos hogy foglalkozni fognak vele és szerintem el is kobozzák tőle a kutyát.
2/3 anonim válasza:
Te gondolom még gyerek vagy, nem téged savazlak.
Dehol a búbánatos isten nyilába voltak eddig a felnőttek, hogy ezt szó nélkül nézték??
Amit a rokonod csinál, kimeríti az állatkínzás kategóriát, bűncselekményt követ el!
Kérlek írd le, akár privátban, milyen településen élsz!
Segítek neked, akár anélkül is, hogy kiderülne, te jelentetted be az esetet!
3/3 anonim válasza:
szia! az ország minden tájáról van állatvédő/mentő ismerősöm! ha irsz egy privit én elintézem neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!