Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » A nagybátyám borzasztó körülmé...

A nagybátyám borzasztó körülmények közt tartja a kufyáját. Hol lehet feljelenteni? Elvennék tőle a kutyát?

Figyelt kérdés
Egy szűk ólban tartja.Nem ereszti ki sosem.Az ól tele van állandóan kutyaszarral,mert hát máshova nem is tudja elvégezni a dolgát.Ráadásul az egész körbe van kerítve hatalmas kaktuszokkal meg növényekkel,így a kityának abszolút nincs rálátása a külvilágra.Szerintem sokan nem is gondolnák,hogy ott kutya van tartva.Már évek óta ez van.Nyáron bezárja a meleg és sötét kazánházba,télen meg kirakja az udvarban az ólba,had fázzon.Télen pl.az volt az indok,hogy nem ereszti ki,mert "nem akarja,hogy a havat összejárkálja és bent legyen a lábnyoma".Csak akkor van kint,ha anya ott jár és titokban kiengedni.Etetni is általában vagy ő szokta vagy a szomszéd néni.Nem hiszem,hogy sűrűn kapna enni vagy inni.Az edényeiben is általában valami zöld,szutykos víz van,tele falevéllel.Egyszer vitem neki egy labdát,próbáltam vele játszani,de rá sem nézett.Azt sem tudja mi az,hogy játék..Csak a falhoz bújik és tartja a mancsát,valaki hátha elfogad tőle egy pacsit.Látszik rajt,hogy meg van félemlítve.Gondolom egypárszor már elverték..

2017. júl. 19. 19:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Név nélkül feljelentheted, meg kell keresd a településetekhez legközelebbi állatvédőket, biztos hogy foglalkozni fognak vele és szerintem el is kobozzák tőle a kutyát.
2017. júl. 19. 19:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Te gondolom még gyerek vagy, nem téged savazlak.

Dehol a búbánatos isten nyilába voltak eddig a felnőttek, hogy ezt szó nélkül nézték??

Amit a rokonod csinál, kimeríti az állatkínzás kategóriát, bűncselekményt követ el!

Kérlek írd le, akár privátban, milyen településen élsz!

Segítek neked, akár anélkül is, hogy kiderülne, te jelentetted be az esetet!

2017. júl. 20. 19:30
 3/3 anonim ***** válasza:
szia! az ország minden tájáról van állatvédő/mentő ismerősöm! ha irsz egy privit én elintézem neked!
2017. júl. 24. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!