HOGYAN lehet a házőrzőket betanítani, hogy ne egyenek az idegen bedobott kajákból?
HOGYAN lehet a házőrzőket betanítani, hogy ne egyenek az idegen bedobott kajákból?
Sajnos most a helyi kissebbség ezzel szórakozik karantén idején.
Nem biztos, hogy helyes a módszer, de bevállt.
Egy barátomnak lemérgezték a kutyáját. A következő kutyájával ezt csinálta:
Csilivel kipreparált néhány debrecenit. A szomszédban építkeztek. Kiosztotta a melósoknak, hogy naponta dobjanak be egyet a kutyának. A kutya a harmadikat már messze elkerülte.
Amire még ránevelte: hiába tette ki a tálba az ételt, a kutya csak akkor ehetett, amikor engedélyezte. Én nagyon sajnáltam a blökit, hogy 5-10 percig csak vágyakozva kerülgette a kaját, de végülis elfogadtam, hogy nem akarta, hogy ez a kutyája is elpusztuljon.
Köszi!
Még villanypásztorra rákötött kajadarabokat is hallottam meg egércsapdába tettekkel.
Ezeknek is megvan a hátránya mertt ha a kutya meglátja a drótot vagy az egércsapdát 10x veszi fel akkor kiismerheti és ugyanúgy megeheti az ezek nélküli kaját. Az erőspaprika nagyon jó ötlet ezek kiküszöbölésére!
Azért kipróbálom mindhármat egyszerre.
Tudom állatkínzásnak hangzhat, de a kutyák érdekében teszem! 1-2 nap tanítást kibírnak így.
A csípőset ki tudják szagolni, nem minden kutyánál válik be.
Ismerősömék elektromos nyakörvvel csinálták.
Az egércsapda meg arra való, hogy eltörje az egér gerincét. Oké, kicsi állat, de akkor sem törik olyan könnyen.
Simán kárt tehet a kutyádban, ahogy előttem is mondták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!