Mit lehet tenni ilyen esetben?
Nagyváros, lakótelep. Egy vagy több szomszéd (nem tudjuk kik) minden nap alutasakos állatelegelt tesz ki a földre, betonra a kóbor macskáknak, gondolom.
Emiatt rendszeresen látunk azon a környéken egereket és patkányokat, így kezdjük összeszedni az ennivalót. Néhány helyre már ki is lett plakátolva, hogy ne etesd a patkányokat, viszont minden nap új adagot tesz/tesznek ki... Mit lehet tenni?
Mit lehet tenn? Értem én, hogy éheznek a macskák, de akkor fogadja be őket, vagy vigye menhelyre, de ez így nem oké, az utcán ennivalót szétszórni...
Oda mész az emberhez/ emberekhez akik kiteszik az ételt és elmondod neki, hogy TÉGED zavar aztán amit erre a kijelentésedre kapsz arra reagálj.
Mindent előszór kommunikációval oldunk meg,(ha lehet) de ha kifagy számolva intellektuálisan akkor be le se kezdj.
Talán el kellene olvasni a kérdést kedves intelektuális utolsó!
NEM tudjuk ki teszi ki, valószínűleg akkor kerül ki, mikor dolgoznak az átlag városi emberek
Írd ki normálisan és javasold, hogy egerek által nem elérhető helyre tegyék a kaját, talán ebből többet értenek majd, mint a "ne etesd az egereket" típusú felszólításból.
Másrészt az egereket el kell kezdeni irtani, mert ugyanúgy el fognak szaporodni.
Jó ha kirakják a kaját a macskáknak mert számítani fognak rá és ha az egér vagy netalántán egy patkány elakarná lopni a macskának kihelyezett ételt akkor orvul a macska le fog csapni az egérre vagy a patkányra.
Szerintem a te parád csak egy női szeszély ami az idő múlásával a feledés homályába vész!
Ne foglalkozz a patkányokkal gondold azt, hogy mókusok!
Kb: ugyan azok, csak az egyik nappali a másik meg éjszakai, ...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!