Ilyenkor mit tudok tenni?
Egy ismerős házaspár elváltak. Volt egy bernáthegyi kutyájuk. A srác panelba költözött, a csaj vissza a szüleihez. A kutyájukat nem akarták menhelyre berakni, hozzánk került, míg a csaj új házat nem vesz, hogy oda vigye magával. Megígérték max 1 évig had maradjon nálunk a kutya. Ennek 2 éve. Eleinte csak húzták az időt, majd most kijelentették, nekik már nincs szükségük erre a kutyára. Mi így is nehezen fogadtuk be, hisz van sajátunk.
Emellett iszonyat neveletlen kutya. 2év alatt olyan szinten kicsinált minket, elmondani nem tudom. Felnőtt, mi hiába próbálkoztunk a nevelésével. Most kezd el totyogni a fiam, nem tudom kivinni az udvarra, mert az a benga ugrik rá.
A chip és a kiskönyv a mai napig a nevükön van.
Hiába írok, hívom, egyszerűen már nem is reagál rá . Ilyen esetben mit tudok tenni?
Elírtam párdon, 4évesen került hozzánk, most 6.
De iszonyat rossz. Hajtja a tyukokat, elhord mindent amit kinn hagyunk az udvaron. Szétrág amit talál...
Felnőtt kutyát is ugyanúgy meglehet nevelni, mint egy kölyköt...
Csak ti nem értetek a kutyákhoz.
Fajtamentés lenne a legjobb neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!