Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Mikor tiltják be a sünik...

Mikor tiltják be a sünik árusítását?

Figyelt kérdés
Elképesztő, hogy egyes állatkereskedésekben apró kis fehér sünöket árulnak. Erre mégis kik adhattak engedélyt? Micsoda állatkínzás ez? Azt is nyakonvágnám, aki ilyet vesz otthonra :(

2019. szept. 23. 13:17
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

Azért aggódsz, mert védett állat?

Nyugi, kereskedésekben nem keleti süniket, hanem afrikai TÖRPEsünöket árulnak. Ők alapból kisebbek, mint a "sima" süni.

2019. szept. 23. 13:33
 2/8 anonim ***** válasza:
25%
A baglyoknak, sasoknak, sólymoknak és egyéb ragadozó madaraknak biztos nem okoz örömöt, éhesek maradnak..
2019. szept. 23. 13:48
 3/8 anonim ***** válasza:
27%
Én a papagáj, és madár tartást nem értem, sokszor egész életükben nem is repülhetnek ezek a szerencsétlenek.
2019. szept. 23. 13:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Szerintem annyira gáz, akik ilyeneket tartanak, meghallgatnám őket, hogy mégis miért? Mert egy kutyával lehet sétálni, játszani, kommunikálni. De egy ilyen kis állat egy üvegbúra mögött, aki ráadásul éjjel van ébren, nappal elbújik, miért??? Az, hogy néha a kezébe veszi és megnyomorgatja? Mi örömet tud okozni? Nem gondol bele, hogy szerencsétlen állatnak minden gondolata az, hogy tudna tőle megszökni?? Ugyanezt gondolom a hörcsög meg hasonlók tartásáról is. A kaméleonról már nem is beszélve :( Ezek mind divatból tartják :(
2019. szept. 23. 14:01
 5/8 anonim ***** válasza:
90%

?

Nekem több ismerősöm is tart sünit otthon.

Közülük egyik se tartja állandóan az üveg mögött, szabadon mászkálhat a lakásban, játszanak vele, stb. Ha ez nem jó, akkor legyen illegális minden állat tartása.

2019. szept. 23. 14:33
 6/8 anonim ***** válasza:
90%

Ismerősömnél szabadon mászkál a süni a lakásban.

Ülök az asztalnál, ő meg szabályosan "beleszalad" a lábfejembe, és addig birizgál amíg fel nem veszem megsimizni :)

2019. szept. 23. 14:35
 7/8 anonim ***** válasza:
84%
Az éjjeli éberség se értem, miért baj. Pl én is nagyrészt este, éjszaka vagyok otthon, akkor van időm, nálam csakis éjszaka aktív állat jöhetne szóba. Különben mi értelme lenne, mire hazaérek és ráérnék, addigra már húzza a lóbőrt... ebben mi lenne a jó?
2019. szept. 23. 14:35
 8/8 anonim ***** válasza:
87%

#7-es és #9-es válasz az enyém

Aki lepontoz, az le is írná, hogy mi rosszat írtam szerinte? Köszönöm!

2019. szept. 23. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!