Mindig elvisz a szívem?
Sajnos oda jutottam,hogy (bár anyagilag MÉG megengedhetem) szörnyen sok cicám lett. Eleinte csak 4 volt (2 mentett) aztán lett 7,majd most 9. De tervben van még egy 4 tagú cicacsalád (a vonatállomáson élnek,sajna eléggé rossz állapotban) befogadása is. Ezt is tudom még bírni,viszont nagyon jól tudom,hogy ez után kiakad a mérő,mert onnantól nem tudok tekintélyesebb összeget félrerakni havonta (házvásárlásra).
A baj,hogy akármikor látok egy posztot,egy kóbokát vagy többet,és átérzem a helyzetét,rögtön be szeretném fogadni. Pláne,ha tudom,hogy hátrànyosabb állapotban/helyen van,mint más gazdikereső.
Közepes minőségű táppal etetek,és kis konzerv mellé csirkehússal. Így sem olcsó+még az orvos is. Vitaminok,étrendkiegészítők és gyógyszerek. Ismerem a korlátaimat,mégsem törődök vele. Mit tehetnék?
Shaunsheep: Az állattartás gerince a megfelelő tartás, amibe a megfelelő étrend bőven beletartozik.
Vannak dolgok, amiken NEM lehet spórolni, és ebbe beletartozik az élelem.
A Kérdező már így is közepes kategóriával etet, ami határeset, ennél lejjebb már nem szabad csökkenteni a kaja árán.
Nem mondtam, hogy lepontoztalak.
Csak adtam rá egy lehetséges okot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!