Nyertem Egyiptomi utat, hihetek az ajánlatnak?
Ma kaptam egy levelet a BECK reisen kft-től, hogy nyertem egy Egyiptomi utat. Hihetek nekik, hol tudnám ellenőrizni az utazási irodát?
Amit furcsállok, és ami miatt kamunak érzem:
-sima levél, fontosnak tűnő NEM postai matricákkal.
-A telefonszám egy óraja foglalt, (mivel dél van, lehet ebéd idő is)
-Honlapjuk ingyenes Joomla rendszerben készült, de saját domainnel www.beckreisen.hu
Kérem aki tud írjon tapasztalatokat, esetleg aki kapott ilyen levelet az is jelentkezhetni.
ha kicsit figyelmesebben elolvasod, akkor kiderül, hogy nem nyertél (én is kaptam)
nem mellesleg nyerni csak olyan játékon lehet, amire jelentkeztél ;)
gondolom ti is már vagy ezerszer kaptatok emailt, hogy eltölthettek 14 ingyenes éjszakát valamelyik európai Eurostar hotelben (még jó, hogy ez egy vasúti társaság...., s nem hotelláncolat), ehhez mindössze küld tovább ezt az emailt minél több ismerősödnek...
Én annó megnéztem ezt az ajánlatot, s az ingyen éjszaka mellé kötelezően megvásárolandó reggeli párosult, aminek kifizetésével akár 2 hetes luxushajó utazásra is be lehet fizetni. És megmagyarázták, hogy ők nem ingyenes nyaralást, hanem ingyen szállást ajánlottak! (kötelezően fizetendő naponta 30ezer forintos reggelivel....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!