Milyen tapasztalaitok vannak kisbabás egyiptomi nyaralásról?
NEM a negatív véleményeket várom (meleg, fertőzésveszély, hasmenés, stb.), hanem olyanokét, akik már bevállalták 0-2 éves kisbabával. Volt-e probléma, ha igen, akkor mi?
Októberben mennénk, általunk ismert 5 csillagos, tiszta szállodába, és nem igazán mozdulnánk ki onnan.
Számítottam erre a kérdésre, kár, hogy nem előztem meg.
1. Már jó pár éve járunk Egyiptomba, és minden lehetséges látnivalót láttunk.
2. Búvárok vagyunk, és szeretnénk merülgetni, a szállodában pedig van housereef (saját korallzátony), ezért nem is lenne szükséges kimozdulni onnan.
És mivel láttunk már többször is kisbabákat a repülőn utazásaink során, ezért gondoltam biztosan akadnak olyanok, akik épségben hazaértek, és nem bánták meg.
én utazási irodában dolgozom. Nálam még nem oglaltak utat ilyen kisbabával egyiptomba. De szerintem ami necces:
-Hosszú repülőút
-Ha nyáron mész a nagy meleg
én nem mennék
inkább menjetek horvátországba búvárkodni
Én cáfolom az első kettőt. 4 órás a repülőút, szerintem ki lehet bírni, ha jól nevelt a gyerek, ez alap.
Én imádtam Egyiptomot, szerintem az egyik leggyerekbarátabb Tunézia után. Rengeteg lehetőség van a szállodán belül is, szinte mindenhol van gyerekmedence is. Én 15 nap alatt egyszer sem unatkoztam. Mindig vannak programok, stb és a hotelnek volt tengeri strandja is, ahol voltak korallok, meg halak. És volt egy mesterséges kivájt öble is a kisebbeknek. Szerintem vállald be!!!
Ha lenne pénzem már húznék is oda!!
Mint írtam, nem véleményeket várok, hanem hasznos (akár negatív) TAPASZTALATOKAT olyanoktól, akik voltak már kisbabával.
Indokaimat is leírtam az első válasz kommentjénél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!