Szerintetek felkészítette már a média az embereket az új világrendre?
Értem ezalatt a sok "isten" meg ehhez hasonló szavak kimondását egy nap vagy 150-szer. (És ez olyan, mint egy vers: Ha megtanulod, azt sosem felejted el. Tehát a fejedben marad, és még akaratlanul is kimondod, még ha nem is akarod.) Már ezzel is hatottak a médiák az emberekre.
Én nem hiszek istenben, (mert nem is létezik). Csak az idegesít, hogy mindenkire (10-20 millió ember) tudnak hatni egyszerre. Lásd még: Foggyál le, stb... És a sok ember neki áll futni, mert azt hiszik, hogy ők már nem is kellenek senkinek. Mindezt a tv beszél az emberekbe bele. Ezzel is felkészítve az embereket a világrendre. Na meg a műsorok, amik azt közvetítik: Légy erős, bízz magadban. (Mert Orbán Viktor bemondta (youtube), hogy az új világrendben csak az erősekre lesz szükség.
Az, hogy szerintem ne a média mondja meg, hogy milyen kövér legyen az ember, stb... (mert mindenkinek van egy magánélete, és ő dönti el, mit csinál vele). Ne a média irányítsa az embereket. A dohányosokkal is milyen nagy kálváriát csináltak, most a kövéreket piszkálgassák, és majd nekik is elmegy az önbizalmuk. Szerintem meg az a jó, ha valaki kövér és soványis. Mert nem lehet mindenki egyforma. Ahogy a világban egyforma emberek sem léteznek, sem arcilag, sem kinézelitleg, sem nyelvileg. Ha megnézed a f.book-on, milyen klubok vannak a dohányosok és nemdohányzók között. És milyen lesz majd a kövér és nem kövérek között.
Itt nem a nemdohányzók védelme, meg az egészség a téma, hanem, ha meghal az ember, akkor az állam nem tud tőlük tovább pénzt beszedni adó formájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!