1/12 anonim válasza:
Én Attilát nem bírom, ezért Fecónak szurkolok, de úgyis Attila fog nyerni minimum 70%-al.
2/12 anonim válasza:
Én is Fecónak drukkolok,de Attila fog visszamenni,mert a retek klub egy Attila -Csaba döntőt akar
3/12 anonim válasza:
Attilának drukkolok és ő fog visszamenni.
Amúgy Fecó az egyetlen akire szavaztam még a beszavazón de nagyon megutáltam.
5/12 anonim válasza:
Én azért drukkolok, hogy minél hamarabb legyen finálé, és vége legyen ennek...
7/12 anonim válasza:
Attila!
de, az is elképzelhető, hogy a nagy magyar és külhoni, roma közösség + az Attila ellenes nem kis létszámú tábor összefog..., szavaz... és az ÚÚÚÚR Isten! tér vissza!!! és ezt vegyétek halál komolyan!!! HAJRÁ!!!! SZAVAZZATOK!... ATTIKÁRA!!!!!!!!!!
9/12 anonim válasza:
Nah bakker láttátok az állást?
Attila veszt.SZAVAZZATOK!!!
Nehogymár ez a szerencsétlen Fecó menjen vissza.
10/12 anonim válasza:
b*sszátok meg nehogy már az az úristenező menjen vissza!!!!!!!! ha ő fog nyerni, akkor annyi úristent fog nyomni az a majom, hogy kettészakad a fejem, és azt neme akarom, szal nyomjuk Attillára!!!!!!! 0691334455 Kód:2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!