Attila vs. Fecó? (VV)
Figyelt kérdés
Kinek szurkolsz? Ki fog visszamenni? Úgyis őt fogja kihívni, ezért nem raktam feltételes módba :)2012. febr. 22. 09:48
3/28 anonim válasza:
Lehet Serit viszi, mert fél Attilától. De Attila menne vissza, sőt szerintem Seri ellen is vesztene.
4/28 anonim válasza:
Nem szurkolok egyiknek se, de szerintem Attila nyerne a párbajon.
8/28 anonim válasza:
Fecó karaktere szerintem sokak számára idegesítő.(hülye poénok,beszédhiba,és végtelenül primitív,idegesítő folytonos Úr Istenezés)reggelig sorolhatnám,de minek.Valószinűleg csak a hozzá hasonló egyének äjavarészt cigányok)szavaznak majd rá.
Szerintem nincs esélye senki ellen.Vera 1 jóval meghat. karakter volt a villában mint Fecó,de Attila ellen ő is elvérzett.Fecónak semmi esélye.
9/28 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek az előttem szólóval. Annyira idegesítően ostoba, hogy én ne manna körülnék ha kiesene (mert ez nem is kérdés, hogy kifog) hanem mondjuk egy 90-10 arányba kiesne Attilla ellen, anna kde örülnék.
2012. febr. 23. 10:02
10/28 anonim válasza:
Szerintem is Attila megy vissza. És szerintem is szinte biztos hogy őt hívja ki Fecó , ha csak nem kap össze valamin ma Serivel és akkor arra tudja fogni hogy nem Attilát választja, mert szerintem ettől a 76% -tól Fecó erősen beszart.. Csak azért nem örülök túlzottabban hogy Attila megy megint párbajozni , mert így két héten belül 3x ra kell majd a rajongóinak szavaznia , ami azért anyagilag elég megterhelő , így nagyobb esélye lesz Csabának a nyerésre.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!