Elhajtottam, mert szűz, hiba volt?
az a baj, hogy manapság már sokan a 20 éves kor feletti férfiakat, nőket elítélik ha szűz, mert biztos valami baja van... közben meg ha mindenki ezért elküldi akkor örökre szűz marad. :/ na meg azokat a pasikat akik emiatt prostihoz mennek, azok meg egyenesen undorítónak vannak nevezve...
bár mondjuk tényleg fura, hogy neked rontott, de simán lehet azért mert nagyon zavarja, h szűz.
nem kell azonnal arra gondolni, hogy beteg vagy perverz..
Én igaz, hogy 20 vagyok és lány, de amikor előkerült hogy szűz vagyok akkor jött az hogy biztos hazudok, mert nem létezik , hogy én az legyek. Neten ismeretlenül meg le lettem pszichés esetezve meg csúnyázva.
8-as vagyok.
12-esnek válaszolva,igen majdnem 10 évről beszélünk,de ha belegondolsz nem olyan sok az.A tudatlanság nem csak a párkapcsolatokról szól,de látom ezt nem fogtad fel.Hanem a többi emberhez való hozzáállásról,empátiáról,normális felfogásról és még sorolhatnám.Hát sok embernek gond,nekem sem kellemes helyzet igazából,de hát így alakult nem jött össze.Az olyanoknak mint te 12-es,neked is hasonlóakat kívánok mint a kérdezőnek,ha ilyen utálatos vagy másokkal szemben és elutasító,remélem még visszakapod az élettől. :)
A fenébe is 8-as... nyilván megértettem, hogy a tudatlanság nem csak erről szól. De csöppet böki a csőrünket amikor minden kapcsolati tapasztalat nélkül jönnek ide beszólogatni, hogy 31 éves felnőtt férfinek csak épp soha nem jött össze semmi... még véletlenül sem lehet hatalmas gond a lelkével/személyiségével.
Nem. Tegyük fel, a fiúk 13-16 éves koruk között kezdenek el csajozni. Ott akkor eltelt sok sok év. Igen, néhány évig, 10 évig elmegy a duma, hogy nehéz, sosem jön össze, csak így jöttek ki a dolgok... De 31 évesen nem. Én elfogadom, hogy netán semmi gondja nincs a férfinak, csak iszonyatos önbizalom hiányban szenved, na de egy érett, felnőtt nőnek még ez is sokkk. Nem ezt várjuk a férfitól.
Mellesleg a kérdés nem is rád irányult, én nem gondolok rólad semmi rosszat 22 évesen. De neked is összejön pár év alatt, ha egy átlagos értelemben vett "normális" férfi vagy.
Itt könnyű "lepontozni"... mert tele van az oldal felnőtt szüzekkel (amivel - még 1x mondom-, semmi problémám fiatalabb korban)...
Nem volt hiba, mert a te szűkös gondolkodásodba ennyi fért bele.
Arra persze nem gondoltál, hogy pont a te (tömegember, fogyasztó) mentalitásod az, ami miatt az a szerencsétlen nem jutott nőhöz X év alatt.
8-as vagyok még mindig,válaszolva a dologra a 14-esre.
De nyilván böki a csőrötöket,ez érthető.Nyilván van gondja elég,ha sajnálatos módon idáig jutott,ha belerúgsz még egyet szerinted milyen lesz neki?szerinted nem fog tovább süllyedni,de ha egy picit is legalább segítenél neki,barátkoznál vele,neki már az is nagy előrelépés lenne hidd el,saját tapasztalatból beszélek.Igen nekem is van nagyon sok családi és egyéb problémám is,ami miatt így alakultak a dolgok.Sok elutasítást is kaptam,és az ilyenek mellett még az is rátesz egy lapáttal,hogy az ember szeretne változni,és próbálkozik de nem jön össze neki.És általában az ilyenek mögött nincs senki,aki támogatná őket pl. barátok,akik bíztatnák őt,nekem sincsenek,és ezáltal nem is tudok szinte csak alig elmenni valakivel akár bulizni,akár bármerre,pedig szívesen tenném.És teljesen nyitott vagyok az emberekkel pedig,de egyszerűen nincsenek a környezetemben olyan emberek,és nem is találkoztam olyanokkal,akikkel barátságot lehetett volna szőni.Pár haverom van,meg ott a tesóm akivel néha ide-oda megyek és ennyi.Látod ez az,mikor nem is tudod mik állnak a háttérben és csak ítélkezünk a másik felett,ahelyett hogy megkérdeznénk és segítenénk a másiknak,inkább belé rúgunk még egyet.Szomorú.Szívesen beszélgetek erről,mert tudom milyen érzés ez sajnos,és én megértem azt a férfit aki sajnálatos módon idáig jutott.
A kérdező egy troll
flies away...
22 évesen "vesztettem" el a szüzességemet. Előtte is voltak rövidebb párkapcsolataim, de egyszerűen nem éreztem szükségét annak, hogy csajozzak.
Tény, hogy depressziós voltam és szociális fóbiás, viszont azóta, hogy meggyógyultam, semmi problémám nincs. Nem vagyok ronda sem és intelligensnek tartanak az ismerőseim. Lehet, hogy ennek a férfinak is csak segítségre lenne szükséges és álompasi is válhatna belőle. Nem biztos, de előfordulhat.
Így viszont kérdező, soha nem fogod megtudni.
25/F
Egy szóval sem mondtam, hogy belerúgnék! Ettől még mindenkinek meg van rá a joga, hogy azt mondja: köszi, nem.
Azt sem mondtam hogy szerintem a kérdező féle elhajtás helyes volt.
De ha valaki 10 évig a saját rossz élete felett csücsül, nincs változás, még inkább érthető, ha a nő inkább arrébb lépdel. Ez persze nektek nem segít, de ha a mi helyünkben lennél, te sem akarnád lehúzni magad, egy depressziós alakkal. Ebben biztos vagyok. Minden ember a maga sorsáért felel. Ha 31 éves koráig ez nem megy, megint oda lyukadunk ki hogy nem tanárnénik vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!