Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elhajtottam, mert szűz, hiba...

Elhajtottam, mert szűz, hiba volt?

Figyelt kérdés
Egy 31 éves pasi próbált velem ismerkedni, én kérettem magam ahogy illik, mielőtt megkapta volna az esélyét, aztán lehet hogy beijedt, mert nekem rontott hogy én csak szivatom őt biztos, meg egyébként is őneki még soha nem volt kapcsolata meg szűz is. Ettől teljesen kikattantam, milyen egy beteg valaki lehet már valaki aki 31 évesen még nem jutott el a párkapcsolatig meg a szexig, meg is szakítottam vele minden kapcsolatot mert attól félek hátha mentálisan beteg vagy perverz és bántana. 25/N
2013. szept. 21. 12:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/76 anonim ***** válasza:
90%
Elolvastam a leírásod és teljesen lényegtelen,saját,szubjektív véleményed leírod aminek semmi köze a kérdésedhez.Szerintem dugasd meg magad mással,bár szerintem már megtörtént.
2013. szept. 21. 12:51
 2/76 anonim ***** válasza:
77%
Nem feltétlenül selejtes, aki sokáig szűz. Itt sem ez a fő momentum, hanem, hogy neked rontott, meg elkezdett vádolni. EZ az ok, a szüzesség csak jelentéktelen tünet. És azért az ilyen labilis személyekkel tényleg jobb vigyázni, nem feltétlenül azért, mert bántana, szimplán csak nehezen kezelhetők a hisztijei.
2013. szept. 21. 12:52
 3/76 anonim ***** válasza:
17%
Inkább az volt a hiba, ahogy tetted. De én se kezdenék egy ilyen férfival. Nem a számok miatt, hanem mert már is kiütközött az önbizalomhiány, "neked ront" ami nem véletlen... Nem bízna magában, folyton ez lenne...
2013. szept. 21. 12:54
 4/76 A kérdező kommentje:

Egy normális, egészséges ember nem szűz 31 éves korában. Mit csinált előtte 15 éven keresztül, atombunkerben lakott? Ott valami mentális probléma van a háttérben hogy nem kellett egy nőnek sem ennyi ideig teenee korától idáig nem volt neki még egy kapcsija se. Egyébként lehet, hogy beijedt hogy nekem se kell azért rontott nekem, de még nem is ez lenne a fő gond, de az hogy valaki 31 évesen ilyen állapotban van az félelmetesen undorító.

Majd azt képzeli rajtam kisérletezhet meg gyakorolhat ha már akkor nem tette meg mikor kellett volna.

2013. szept. 21. 12:59
 5/76 anonim ***** válasza:
95%
Faxom nem tömeggyilkos csak szűz.
2013. szept. 21. 13:03
 6/76 anonim ***** válasza:
87%
Azért téged se kell félteni, látom :D
2013. szept. 21. 13:07
 7/76 A kérdező kommentje:

Ti belemennétek ilyenbe érett emberként? Nehogy már 31 évesen kezdjen el valaki első randizni, meg kapcsolat működést próbálgatni, meg azt se tudja mit hol fogjon hova tegyen. Ez olyan szánalmas. Normális embernek ilyenkorra már családja van, nem kisiskolást játszik.

De éreztem én mert jó csúnya is a pasi, de gondoltam kap egy esélyt mert normálisnak tűnt amig nekem nem esett, mert húztam egy kicsit az agyát. Nem vagyok én pszihiter, hogy kezelgessem a lelkecskéjét, nekem tökös pasi kell, nem valami nyámnyila vén szűz.

2013. szept. 21. 13:08
 8/76 anonim ***** válasza:
93%

Úristen,kérdező te mennyire sötét vagy és ostoba.Miért lenne beteg,vagy bármi baja ha nem volt kapcsolata?Nem mindenkinek jön össze a dolog,saját dolgai miatt sem,meg az őt körülvevő emberek miatt sem sokszor.Képzeld el,nekem sem volt még kapcsolatom,pedig semmi bajom nincsen,szimplán nem jött össze a dolog.Túlságosan előítéletes,és tudatlan vagy te ehhez.Remélem hasonlóan elutasítanak majd téged is valami hasonló kis apróság miatt,és akkor majd meglátod milyen érzés egy ilyen ostobaság miatt fennakadni valamin,ráadásul még jobban belerúgtál egy amúgy sem könnyű helyzetben lévő emberbe.

22/F

2013. szept. 21. 13:08
 9/76 anonim ***** válasza:
20%
Az ilyeneknél nagy esély van rá hogy később is csak a problémák lesznek vele. Aki ennyi idős koráig semmit nem hozott még össze,ott valami baj van. Persze lehet rinyálni meg mindent a nőkre fogni,de ez nem igaz. 34/F
2013. szept. 21. 13:09
 10/76 anonim ***** válasza:
10%
"csak szűz". Jó, igen. De azért a kérdező mellé állva: felnőtt nőként persze hogy belegondolunk ebbe, hogy fujj... tanárnő kell neki, és tele lesz lelki gondokkal. Hiszen mi már évek óta csináljuk... Sajnos ez van.
2013. szept. 21. 13:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!