Miért támadják az emberek a rendvédelmiseket azért, amikor nem értenek egyet a kormány tervével és szeretnék értékesíteni az érdeküket?
12:38
De hát ott volt mögötte a smiley jel, a mosoly, viccnek szántam. :)
12:39
Sajnállak, ha ezt komolyan gondoltad.
Én 20 éve nem voltam táppénzen, és remélem, még sokáig fogom "hiábavalóan" fizetni az eü-járulékot.
13:35
Pl milyen? Most is jó volna "élni vele" mert elég szegény vagyok, de nekem nincs semmi paragrafus amibe kapaszkodhatok. Ha nem fizetem a számláimat, eladják a fejem fölül a lakást, azt mehetek a híd alá.
A másik meg önkormányzatiba lakik már v 15 éve nem dolgozik csak a csp-ből, szociális segélyből, meg tartásdíjból él, nem fizet semmit mégsem lakoltatják ki.
Hol igazságos ez szerinted?
Sziasztok!
A magyar ember sajna nagyon irigy...De pl.amikor a karácsonyfa alatt ül a gyerekkel,akkor azt mondja: a rendör ezt vállalta,hogy ilyenkor is dolgozzon.Ami igaz is,és ennek egyik része volt a korai nyugdíj.
Számomra az az ijesztő,hogy abba senki nem gondol bele,ha a rendör nyugdijastól elveszik a már megszerzett,megkapott nyugdíját,akkor már bármi máshoz hozzányúlhatnak...sajna még ez után jön a java.
A következő lesz a közszférában dolgozók,és így tovább...
Ha a civil kicsit jobban belelátna,mennyi rendör van pl. egy nagyvárosban szolgálatban-nincs az a hely,ahol nyugodtan aludna.
ez a tipikus nekem nem jó ,másnak se legyen az.
És higgyétek el 100.000 ft.-ért nem igazán fogják törni magukat minden áron.Az lesz a felfogás,hogy teljen le a szoli ,és kész.
egy leszerelő rendőr
Ja,és reménykedem,hogy a 2 éves lányomat soha nem kell egy 60 éves tűzoltónak kimentenie.Mert ugye Ti se gondoljátok komolyan,hogy irodát kapnak???esetleg aki onnan ment el.
Szép estét!
Szia leszerelő.
Azt ne, mondd, hogy eddig az igazoltatáson meg a traffipaxozáson túl annyira törtétek magatokat.
Azt meg csinálhatod 60 évesen is.
23:16
Hát elég keveset tudsz.
Az utóbbi 10 évben szétverték a társadalmunk 3 alappillérének számító foglalkozását: tanár, orvos, rendőr (tudás, egészség, rend).
Értesüléseim szerint azért még most is sokan mennek tanárnak, ezt nem igazán értem. Tanárnak lenni ma rossz dolog, ezt a média szépen megmutatja nekünk nap mint nap. Az orvosokat lejáratták azzal, hogy hálapénz így úgy stb, meg kijárnak dolgozni, meg mi tanítattuk őket, meg savat itatnak az emberrel, most a rendőrökön csattan ismét az ostor, elhitetik a néppel, hogy a rendőr trafipaxozik, de ha kell kilövi a szemed, agyonver stb.
A mi településünkön a cigányok még egymást is késelik, legyél itt rendőr úgy, hogy közben a családodat megfigyelik odafentről, a szolgálati fegyveredet csak szolgálatkor használhatod már, nem viheted haza ha jól tudom, mindezt így, hogy közutálatnak örvendsz. Miért nem basztatja a kormány a fodrászokat vagy az autószerelőket? Mert ha ők nincsennek a társadalom tovább működik, de rendőr, tanár, orvos nélkül nem. És még most is a rendőrség szétverése megy, a hülye magyar nép pedig még segíti is. Közéjük tartozol te is.
Úgy általában
Az emberek többsége beszűkült látókörrel éli le az életét, - meghozta gyümölcsét a "politikai elit" társadalmat folyamatosan megosztó semmittevése. Előszeretettel szólnak bele mindenbe (!) olyan emberek, amihez van, hogy nem értenek, - így kezeleik azt a mérhetetlen fájdalmat, ami átjárja testüket abban a pillanatban, amikor arra eszmélnek, hogy a velük azonos területi egységen (esetünkben "ország") élő embertársukat boldogulni, valamilyen területen jobban járni vélik. Nem egyszer ütköztettem már más emberekkel erről a témakörről véleményt: a reakciók - monotonul - semmitmondók, ugyanazok, és hű képet adnak arról, hogy sok embernek halvány lila gőze sincs arról, hogy milyen témába "tenyerel", lerí ezekről a vélemeényekről, hogy a sárga irigységen, az oktalan gyűlölködésen, a tudatlanságon kívül semmi más nem vezérli ezen vélemények megformálóit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!