Van Isten?
Erre most milyen választ vársz?
Én azt mondom, természetesen van!
("hallgasd a csend szavát,
s meghallod hívását")
De ha válaszol egy ateista is, nyilván azt fogja válaszolni, hogy nincs.
Akkor most mit vársz ettől a kérdéstől?
Azt mondom, hogy: nincs - mert akkor már régen lenézett volna rám, hogy segítsen rajtam.
Azt mondom, hogy: van - mert csak ő tud kib...ni velem ennyire, hogy ilyen szerencsétlen legyek.
Válassz!!
Szia!
Én nem hiszek benne mert akkor nem lenne ennyi beteg gyerek akik már eleve úgy születtek. Bár erre is van "logikus" magyarázat: Az előző életükben elkövetett bűnért így fizetnek meg.
Amúgy meg olyan sincs hogy Én csak a gonoszba hiszek. Mert jó nélkül nincs gonosz gonosz nélkül nincs jós sem
nincs! ahogy gonosz/sátán sincs, meg előző élet sincs, de menyország és pokol sincs (ill van mind a kettő, csak itt a földön, és egyik megtapasztalásához sem kell meghalni), vagyis nincs második lehetőség, ezt az egy életet kell jól élni :D de nincs előre elrendelés (sors) se, vagyis te vagy felelős a tetteidért, az ateizmusnak megvan az a hátránya, hogy nincs kit hibáztatnod, csak saját magadat :D a jó hír viszont az, hogy egy ateistaként nem kell félni a pokolbéli büntetéstől
sztem helyesen így hangzik: "és az ember megteremté saját képére az istent"
Erre a kérdésre adott válaszokból azt tudod meg, hogy az aktuális válaszolónak mi a véleménye Isten létezéséről.
A Te válaszodat viszont csak Te Magad tudod megtalálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!