Félsz az érettségitől?
Én már túl vagyok rajta, de igen, félek.
Megyek egy ismétlőt magyarból, mert 95% kell ahhoz, hogy felvegyenek.
Aki azt mondja, hogy jajj de egyszerű az érettségi, meg az egyetemen majd visszasírom, annak azt üzenem, hogy... (mind1).
Igen baromi egyszerű az érettségi, én is tanulás nélkül irkáltam a négyes-ötösöket, de ha egy jó helyre akar bekerülni az ember, ahol várhatóan 450 felett lesz a ponthatár, akkor azért mégsem olyan egyszerű...
A ponthatár azért is magas, mert sokan jelentkeznek oda, meg azért is, mert kevés hely van (kevés olyanra van szükség).
Az érettségi az tényleg egyszerű, nem kell tőle félni. Később csak nehezebb lesz. Aki pedig nagyon elit helyre akar bekerülni, az is visszasírja majd az érettségi, ha egyszer bekerült. :P
Igen, biztosan olyan nagy divatszakma a jogász.
Tudom, hogy telített, meg gyakorlatilag alig lehet vele elhelyezkedni, de engem ez érdekel.
Igen, biztosan olyan nagy divatszakma a jogász.
Felsorolandó: cociológia, kamunikáció, cicológia, stb.
Szerencsére már írtam egy nagyon jó emelt törit és meglett a nyelvvizsgám is, csak 85%ot kell elérnem vagy a magyaron, vagy az angolon a 440 ponthoz:)
de nem lesz túl nehéz, nagyon bénának kéne lennem, hogy ne sikerüljön..
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:20
Miért kell mozgássérültnek lennek, hogy sikerüljön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!