Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Félsz az érettségitől?

Félsz az érettségitől?

Figyelt kérdés
Hogyan készülsz rá? Melyiktől tartasz a legjobban?
2010. ápr. 11. 14:21
 1/9 anonim válasza:
100%

Most már nem:D mert tavaly lejárt:P

Amúgy a romántól és a matektól féltem a legjobban, meg az angol szóbelitől kicsit...

A rémtörténetek az érettségiről nem igazak, csak a sült hülyék nem mennek át...vagy gyakran még azok is átmennek:)

Szóval no para:)

És sok sikert:D

2010. ápr. 11. 14:33
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Én nem félek, inkább annyira tartok tőle, amennyire egészéges. :) Nekem nem az a cél, hogy 2essel átmenjek a vizsgákon, hanem legalább 80-90 %-ra megírni őket. Mivel Matek faktos vagyok, azért a reál tantárgyaktól nem tartok. Inkább a töritől meg az irodalomtól tartok de még ez se hoz lázba.Tudom, hogy jó iskolába járok és itt az egyes szintek jóval az éretségi fölött állnak. Nincs okom félelemre. :)
2010. ápr. 11. 14:41
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

Tartani nem tartok egyiktől sem, megbukni úgysem fogok, egyébként meg duplázok, szóval csak 2 tárgynál lényeges, hogy minél magasabb %-ot érjek el (ezeknél viszont 90 fölötti kell). Viszont ezekből sem kezdtem még el készülni. Folyamatosan, óráról-órára tanultam ezekből a tárgyakból, szóval elvileg csak ismételnem kell. Majd átolvasom egyszer a könyveket, füzeteimet, és letudom ennyivel. :)

Magyarra nincs mit készülni, töriből meg utál a tanár, szóval úgy pontozza le az esszéimet, ahogy akarja. Ha ez örömöt okoz neki, hát tegye, nekem úgysem számít a töri érettségi. :)

Majd egy kicsit a matekra akarok még készülni, bár a hármas-négyes abból is meglenne, de nem bánnám ha ötöst kapnék. :)

2010. ápr. 11. 15:10
 4/9 anonim válasza:
68%
Az a véleményem, aki tanul, az nem parázik. (ezzel nem azt akarom mondani, h nem tanulsz!) ;)
2010. ápr. 11. 16:47
 5/9 A kérdező kommentje:
az elmúlt pár hétben én sem paráztam, csak most kezdek igazából rájönni, hogy irodalomból nem tudok fogalmazni, matekot azt sose tudtam, a töri esszéket folyton elrontom, angolból síkhülye vagyok, a németet meg mindig elrontom, ha izgulok :D
2010. ápr. 11. 17:01
 6/9 anna930320 válasza:
100%
Kicsit para, de az írásbelit még túl élem... Viszont a szóbelik...tejóég... emelt biosz! Ott tuti kinyírnak! XP
2011. máj. 1. 21:16
 7/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, hogy ment a magyar és a matek? :D
2011. máj. 3. 15:50
 8/9 anna930320 válasza:
Így utólag magyar 91, matek 89! :)
2011. jún. 7. 20:04
 9/9 A kérdező kommentje:
wow, gratulálok! :D
2011. jún. 7. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!