Félsz az érettségitől?
Most már nem:D mert tavaly lejárt:P
Amúgy a romántól és a matektól féltem a legjobban, meg az angol szóbelitől kicsit...
A rémtörténetek az érettségiről nem igazak, csak a sült hülyék nem mennek át...vagy gyakran még azok is átmennek:)
Szóval no para:)
És sok sikert:D
Tartani nem tartok egyiktől sem, megbukni úgysem fogok, egyébként meg duplázok, szóval csak 2 tárgynál lényeges, hogy minél magasabb %-ot érjek el (ezeknél viszont 90 fölötti kell). Viszont ezekből sem kezdtem még el készülni. Folyamatosan, óráról-órára tanultam ezekből a tárgyakból, szóval elvileg csak ismételnem kell. Majd átolvasom egyszer a könyveket, füzeteimet, és letudom ennyivel. :)
Magyarra nincs mit készülni, töriből meg utál a tanár, szóval úgy pontozza le az esszéimet, ahogy akarja. Ha ez örömöt okoz neki, hát tegye, nekem úgysem számít a töri érettségi. :)
Majd egy kicsit a matekra akarok még készülni, bár a hármas-négyes abból is meglenne, de nem bánnám ha ötöst kapnék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!