Mennyire utalhatnak a baba nemére a terhességi tünetek?
Figyelt kérdés
Nekem az első terhességemnél semmi tünetem nem volt(hányinger, émelygés...). A mostaninál, bár még a legelején vagyok, már mindet tapasztalom. Az első kisfiú lett.2009. jan. 14. 18:46
1/7 anonim válasza:
egy csomó ilyen kérdés volt már itt. Nekem nem volt semmilyen tünetem csak álmos voltam és lányom lett.
2/7 anonim válasza:
Szia! Itt van egy hasonló kérdés. Erre nagyon jó válaszok jöttek(szerintem).
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
3/7 anonim válasza:
Szia! Nekem sem volt az álmosságon és az enyhe szédülésen kívül semmilyen tünetem és fiam lett. A barátnőm olyan rosszul volt az elején,hogy hamarabb kelt fel,hogy elmúljon a hányingere mire munkába indult. Neki szintén fia született.
4/7 anonim válasza:
Nekem is fiam lesz de én például nem kivántam a savanyut mint ahogy sokan mondják! Sőőt én inkább a sajtokat kivánom nagyon más olyan nincs is amiért annyira meghalnék!
Én is aluszékony voltam az elején és csak hányingerem volt talán 2szer hánytam!
5/7 anonim válasza:
Nekem az összes létező jóslás és kivétel nélkül az összes népi babona, és terhestünet fiút mondott.
Pedig lányom született :) :)
6/7 anonim válasza:
Röviden, szerintem semennyire. Kicsit bővebben, az első terhességem álomterhesség volt, semmi hányinger, ilyen olyan fájdalmak, kellemetlenségek. kislányom született. A második terhességem azzal indult, hogy a reggeli hányingerem este tízig tart, minden idegesít, nem tudok hogy feküdni, az alvásról csak álmodozok,st. Mit ad Isten?! Ismét lánykát várunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!