Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak a kismamánál megfigyelh...

Vannak a kismamánál megfigyelhető testi jelek, amik utalhatnak a baba nemére?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem lehet látni őt az uh-on. De szeretnénk tudni a nemét. Vannak jelek a terhesség folyamán, amikből esetleg következtetni lehet?
2008. dec. 9. 15:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Azt mondják az "öregek",hogy aki hány,rosszul van annak lánya lesz.Akkor is lány lesz ha májfoltos lesz az arc.Nem tudom mennyire lehet ennek hinni,de ezek nálam bejöttek.Fiúnál pedig megszépül kikerekedik a nő arca.Nekem most ezt mondták bizom benne,hogy bejön.Döntsd el te mennyire hiszel ebben.Ennyit tudtam segíteni.Jó babavárást.6 heteske
2008. dec. 9. 15:46
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Nekem mashogy no a hasam,a csipom nem szelesedik ki annyira, inkabb sos dolgokat szeretek enni, picit mintha felgyorsulna a szor novekedese, en nem hanytam egyszer sem, bar rosszulletek voltak :) ja, 19 hetes vagyok kisfiuval
2008. dec. 9. 15:48
 3/14 anonim ***** válasza:
84%
Én nem voltam hányós, viszont foltjaim lettek, és csajszim lett...:)
2008. dec. 9. 15:48
 4/14 anonim ***** válasza:
72%

Szia!

Na ná!!!!

A hegyes pocak fiú, a gömbölyödő a lány.

Ha előre esel vagy csak esnél akkor fiú, ha hátra lány.

Ha savanyút kívánsz akkor fiú, ha édességet lány.

Ha szép vagy terhességed alatt fiú, ha szebb akkor lány :) lesz!

Ha a magzat jobb oldalon van akkor fiú, ha ball lány.

Most ennyi jutt eszembe! Nem vagyok boszi semmi ilyesmi, de ezek álalában igazak.

Sok boldogságot!

29 heteske

2008. dec. 9. 15:50
 5/14 anonim ***** válasza:
78%
az első fiammal meg se éreztem a terhességet,semmi bajom nem volt. mig a második fiammal olyan beteg voltam hogy nagyon. szerintem ezt nem lehet észrevenni.
2008. dec. 9. 15:50
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
Én olyat hallottam, hogy ha a hasad oldalra is terebélyesedik, tehát úgymond hátulról is látni, hogy babát vársz, akkor kislány, ha pedig előre csúcsosodik, akkor kisfiú. De ezek csak mende-mondák. Nincsenek olyan testi jelek a nőn, amiből a baba nemére következtetni lehetne. Egyébként én pont úgy jártam, mint te. 29 hetes vagyok és még mindig nem tudták megmondani a baba nemét. Nagyon izgatott vagyok. Érdekes, hogy az előző babámnál az összes ultrahangon látták, hogy kisfiú, minden egyes alkalommal egyértelműen megerősítették.
2008. dec. 9. 15:51
 7/14 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem a régi időkben minden bejött amit az öregek mondtak. Most az unokanővéremnek hegyes pocija volt. Nem lehetett hátulról megmondani, hogy állapotos. Hányni nem hányt, de írtózatos hányingere volt. Azt mondták tuti fiú. 2 lánya van. :) Már most felborult minden.
2008. dec. 9. 16:00
 8/14 anonim ***** válasza:
81%

Szia!

A kislánynál kiszélesedik a csípő, nálam ez bejött, ráadásul rettenesen zsírosodott a hajam, és a bőröm, míg a kisfiammal nem. A hasam a fiunál hegyes volt, mig a lányomnál nagy kerek, és a csajosnál savanyukat kívántam, és egyszer sem voltam rosszul.

2008. dec. 9. 16:02
 9/14 anonim ***** válasza:
76%

Azt akartam írni Neked,hogy nem lehet következtetni ilyen jelekből.De elolvasva a válaszokat megváltozott a véleményem.Mégiscsak lehet benne valami.A fiammal savanyút kívántam,lányommal édeset/sose voltam édesszájú/.Fiammal nem hánytam,lányommal egyfolytában.Fiammal májfoltos voltam,lányommal zsírosodott a hajam.Viszont a hasam egyforma volt,és mind a kettő jobb oldalon feküdt.

Ezek a régi öregek mégiscsak tudhattak valamit!:)

2008. dec. 9. 16:11
 10/14 anonim ***** válasza:
65%

az nem biztos, hogy akinek hányingere van annak lánya lesz. Ez attól függ, hogy a méhed hogy nyomja az epédet. a hányás ettől függ, nem nemtől. Lehetnek véletlen egybeesések. Én fiút szültem, nem hánytam 1x sem, és csúcsos hasam volt, oldalra semmit nem híztam, édeset kívántam.

Az anyósom 2 fiút szült, az egyikkel végig hányta a terhességet a másikkal nem.

2008. dec. 9. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!