Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek van pocaklakóm?

Szerintetek van pocaklakóm?

Figyelt kérdés
November 28-án jött meg az utolsó mesim, és a ciklusaim 25-26 naposak szoktak lenni. Karácsonyra nem kértünk semmit a párommal, csak egy pocaklakót.... és hát nem is jött meg a mesim. Ma reggel, első vizeletből csináltam egy x-epil tesztet, amin a 2. csíkocska halványan, de ott volt, a párom is határozottan látta. Szerintetek lehet ott bent valaki?
2012. dec. 28. 08:27
 1/6 anonim ***** válasza:
73%

gratulálok!:))

Baba van :D,de a legbiztosabb ha csinálsz még 1 tesztet:)

de a halvány csík is már azt jelenti hogy áldott állapotba kerültél:)

még 1x gratulálok :D

2012. dec. 28. 08:35
 2/6 A kérdező kommentje:

Hát igazán nagyon köszönöm....

Nagyon remélem, hogy lakik ott bent valaki, holnap vagy holnapután újra tesztelek....

Gyönyörű karácsonyi ajándék!!!!!!! :)

2012. dec. 28. 08:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Persze hogy lehet! Nekem nov. 27-én jött meg utoljára és dec 25-én teszteltem. Az egyik határozott pozi lett a másik épphogy látszott. Ma csináltam még egyet (egy harmadik fajtával) és ez is pozi, úgyhogy többet nem csinálok. De alig akartam elhinni, úgyhogy ide is felraktam a képeket, mert kellett a megerősítés.

Ez az én kérdésem és a képek, ha gondolod tölts fel te is képet!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2012. dec. 28. 10:10
 4/6 anonim ***** válasza:

gratulálok! mind a 2 pozi.

2 kisfiú anyuja

2012. dec. 28. 10:21
 5/6 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolónak:

Kérdező vagyok, és az előző képek nem az enyémek, hanem egy másik kedves válaszolóé, én épp most dolgozom a kép feltöltésén.... :)

2012. dec. 28. 10:37
 6/6 Angica0901 ***** válasza:
Gratulálok :)! Két nap múlva csinálj egy másik tesztet (kétnaponta megduplázódik a hcg szint a szervezetedben)! Várom a képet! Nagyobb ajándék nem is létezhet a fa alá. Boldog babavárást!
2012. dec. 28. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!