Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megszakitással védekezünk!...

Megszakitással védekezünk! Lehetek pocaklakom?

Figyelt kérdés
Párommal megszakitással védekezünk/védekeztünk... és hát 21.-én meg kellet volna jönni a mensesemnek de ez elmaradt!! ténleg van esélye hogy teherbe esek? Még nem döntötük el h akaruj e vagy nem de ha van pcaklakó nem vetetnénk el.. de ténleg lehetek terhes?? menyi az esélye?
2011. jan. 25. 14:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

kicsi az esélye, de mindenképp sokkal nagyobb, mint ha "rendesen" védekeztetek volna (óvszer, tabletta...stb)

Csinálj tesztet, ilyenkor már kimutatja.

2011. jan. 25. 14:44
 2/13 anonim ***** válasza:
a megszakítás nem védekezés
2011. jan. 25. 14:45
 3/13 anonim ***** válasza:

Persze hogy esélyes.

A megszakítás Pearl Indexe 35-40.

Ez azt jelenti, hogy 100 nőből, aki így "védekezik" egy éven át rendszeres nemi életet élve 35-40 teherbe is esik.

Tesztelj egyet, az a biztos.

Néhány napot egyébként késhet más okból is...

2011. jan. 25. 14:47
 4/13 anonim ***** válasza:
35%

A megszakításos módszer nem védekezés, úgyhogy simán lehetsz terhes.

Lehet egy kérdésem? Nem zavar hogy a kérdésedben alig van olyan szó amit helyesen írtál le? Nem igaz, h nem vetted észre, h piros az egész!

2011. jan. 25. 14:47
 5/13 eszo ***** válasza:

nem azt kérdezte, hogy a megszakítás védekezés-e!!!!!

miért így kell reagálni egyszerre??

ne is törődj az ilyen hozzászólásokkal kedves kérdező!

így is lehetsz terhes..mostanság egyre gyakoribb az ilyen eset..persze sokmindentől függ az esély nagysága..pl a ciklus mely szakaszában történt...stb

mindenképp csinálj egy terhességi tesztet!

4 napos késéssel már megbízhatóan kimutatja, ha van baba..

de lehet csak a stressztől késik..

írd majd meg az eredményT!

2011. jan. 25. 14:48
 6/13 anonim ***** válasza:

Mi is megszakítással vagyunk együtt, mert még kifejezetten nem gyúrunk babára, de nem lenne nagy gond ha lenne.

Egy év alatt semmi gond nem történt, viszont elkezdtem hőgörbét vezetni, mert valamiért nem állt be rendesen a ciklusom és nem akarok minden hónapban tesztelni-persze azért ha esélyesnek tűnik a dolog akkor szoktam.

De szerintem is reggeli vizelettel tesztelhetsz egyet!

Aztán írd meg mi lett! :)

2011. jan. 25. 15:00
 7/13 anonim ***** válasza:

A mi megszakításunknak az eredménye éppen a 32. hetét éli meg a pocakomban. :)

Amúgy mi mindig óvszerrel védekeztünk, csak akkor pont elfogyott. Hihetetlen, de elsőre összejött. :)

Márciusban érkezik a kislányunk, akit már alig várunk.

Amúgy nem vettem észre, hogy kérdezte volna a véleményünket a helyesírásával kapcsolatosan. Miért kellett ebbe belekötni? De most komolyan?

2011. jan. 25. 15:07
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Mert a rossz helyesírás az alapvető intelligencia hiányát tükrözi, és ezáltal sokan ítélkeznek a kérdező iq-ja felől.mint ahogy én is.
2011. jan. 25. 15:10
 9/13 anonim ***** válasza:
51%
Ha már helyesírás. "És" előtt nem fontos a vessző, viszont a "mint" előtt kellett volna , vagy a mint-et kellett volna nagybetűvel írnod, ha már új mondatnak szántad.
2011. jan. 25. 16:02
 10/13 anonim ***** válasza:
22%

ma 14:47 vagyok!

A helyesírásába azért kötök bele, mert 1. pedagógus vagyok és így bántja a szemem, 2. rendkívül igénytelennek tartom, hogy még arra sem veszi a fáradtságot, hogy amit aláhúz neki a gép azt kijavítsa.

A helyes írás egy fontos dolog. Ha itt nem tudja leírni a dolgokat rendesen akkor egy hivatalos dolgot, hogyan fog megírni? Alap dolog, hogy az ember oda figyel arra, hogy mit ad ki a kezéből. Bár lehet, hogy a kedves kérdező Schmitt Páltól tanult írni.

2011. jan. 25. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!