Mit csináljak? Más is vállalt így babát? Mi lenne a legjobb?
Az a helyzet, hogy tegnap pozitívat teszteltem. Nem terveztük még a babát,de ha már így alakult úgy érzem,hogy vállalnom/vállalnunk kell érte a felelősséget. A gond csak az, hogy én jelenleg pálya kezdő munkanélküli vagyok. A párom egy autószerelő műhelyben dolgozik, kiszámíthatatlan mikor mennyit hoz haza. Általában 65-90.000 közt keres, de az elmúlt 2-3 hónapra inkább a 65.000 volt jellemző. Én vállalok gyerek felügyeletet, meg korrepetálást, ebből van egy kis plusz pénzünk,na de ez nem bejelentett munka. Szóval a helyzet az, hogy egy hónapban durván 85.000 Ft-ból élünk. Szerencsére a lakás saját, de még így is félek,hogy nem fogunk tudni mindent megadni a picinek, mivel bejelentett munkahelyem nincs, így gyest sem fogok kapni. Azt meg nem szeretném,hogy a szülőktől kelljen pénzt kérni, vagy bármelyikőnk is nélkülözzön. Természetesen a pici érdekében lemondanék egy-két olyan dologról,ami nem nélkülözhetetlen, de akkor is félek, hogy nem lesz elég ez a pénz ahhoz, hogy normális körülmények közt tudjam őt fogadni, meg felnevelni. Mit tegyek? Be merjem így vállalni? Még senki nem tudja, hogy eggyel többen vagyok. Ellenzem nagyon az abortuszt, de azt se szeretném,ha nélkülöznie kellene a picinek...
N/22
19L kicsit el van szállva... 22 évesen igenis érdemes már családot alapítani... Bulizzon az ember tizenévesen... Én 20 éves vagyok és már teljesen lenyugodtam...
Sőt, ha nem lenne az egyetem, talán már a babát is bevállalnánk a párommal.
12:20
Nyilván, akinek a segge alá tesznek mindent, az nem tudja elképzelni, hogy hogyan lehet megélni 85.000 Ft-ból ketten. Hidd el, hogy meg lehet! Igaz, nincs jakuzzink, meg nem tudunk Thaiföldön nyaralni, de mindenünk meg van, ami kell.
Kedves kérdező!!! Gratulálok a Picidhez, és sztem tartsd meg!! Én évek óta vágyom egy kisbabára!!!
22/L.
Jah értem... :(
És valami kis plusz munkát nem tud csinálni? esetleg otthon szerelne pár autót ? Meg terhesség alatt te is tudsz még egy ideig korrepetálni. Így azt a kis pluszt akár félre is tudjátok tenni.
Én 23 vagyok és teljesen le vagyok nyugodva. Nem akarok bulizni járni (főleg hogy 14-16 évesek lesznek lassan a legöregebbek mindenhol).
12:28
De szokott pluszban itthon is szerelgetni,de ez is kiszámíthatatlan sajnos! Igen, a korrepetálást szinte végig tudom csinálni, ennek nagyon örülök is. Van félre téve pénzünk,igaz nem sok, de remélem, hogy kihúzzuk valahogy! :)
A 19 éves lány egy kicsit furcsán áll hozzá a dolgokhoz!
Azt hiszi mindenki olyan elkényeztetett p*csa mint ő?!
Kedves kérdező,szerintem tartsd meg a babát,amit írtál azok alapján nem lehet nagy gond!:)
Sok sikert !:)
És gratulálok a babához!
12:33
Igen,ezt szeretnénk,de szinte lehetetlen eladni! :( Főleg a szomszédság miatt, itt Borsodban...ugye értitek? Na meg ami ezért a házikóért kapnánk, abból nem tudnánk újat venni, lakáshitelt meg nem szeretnénk felvenni,ha nem muszáj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!