Terhes vagyok 14 és fél évesen. Mit tegyek? :S
Az igazság az hogy nagyon bevagyok szar_va.
14,5 éves vagyok februárban leszek 15. Eddig még csak 4 szer feküdtem le a barátommal mivel 1 éve járunk és ugy gondoltam, hogy nem várok tovább. Felkéészültem rá és nem bántam meg. Viszont nemrég észrevettem hogy nemjött meg. Gondoltam, hogy ez csak szimpla dolog. De aztán eszembe jutott hogy multkor nem használtunk semmit mivel azt mondta a védőnőnk hogy nálunk nagyon kevés az esély hogy teherbe essünk. De aztán megvettem egy terhességi tesztet a biztonság kedvéért. ÉS poitív lett!!!
amikor meg láttam ugy lesápadtma hogy az ájulás kerülgetett. Anyunak még nem mondtam el. De mindig is az abortuszt elleneztem.
Mit tehetek?
Mit tanácsoltok?
Még csak most fogok ballagni!!
Mit fognak hozzászólni az osztálytársainm?
Mi lessz a gyerekkel ?
A pasimnak még nem mondtam el.
FÉLEK HELP!!
Nem csak a peteérés hiányától meddő valaki
Hány meg hány nőnek van peteérése, csak az érett tüsző nem reped meg, vagy nem tud megtermékenyülni, vagy beágyazódni és a hormonproblémák stb stb
És mindnek van menstruációja (nagy részének)
Nem vagyok okos, csak van némi alapismeretem biológiából.
Olyan NEM LÉTEZIK, hogy csak azért mert első menstruáció, nincsen peteérés. Ezt te sem gondolhatod komolyan. Valóban van olyan, hogy valakinek nincs peteérése, mégis menstruál, de ennek nem az az oka, hogy először menstruál, ugyan már.
Én csak azt nem értem, hogy MI A FENÉBŐL GONDOLTA A VÉDŐNŐ, HOGY KICSI AZ ESÉLYE A TI TEHERBE ESÉSETEKNEK?????
1. abból, mert a 14 évesek még nem kéne, hogy szexeljenek, mert a példa is látja, hogy ÉRETLENEK hozzá!!
2. a védőnődnek van papírja arról, hogy ő védőnő?? Ismeri az anatómiát??
Na, ezért nem jó, ha túl fiatalon szexel valaki!!! Hová tart a társadalmunk??
Amúgy a felháborodásom mellett sajnállak! Nehéz menet lesz, de én nem tartanám meg a gyereket. Igyekezz lépni, mert csak az első 10 hétben vetetheted el!!!
Lehet szidni, nekem volt abortuszom. Nem tudtam vállalni.
De honnan veszitek hogy testileg ki tudja-e hordani?
növésben van emberek! azontúl kitudja lehet az örökbeadott babája lenne az utolsó gyereke is.
Nektek fogalnatok sincs, hogy milyen ha nem láthatod azt a babát ami miatt x órát szenvedtél. Nekem van.
Jelenleg ott szuszog a kiságyban.
De a ti döntésetek.
A fiúdnak is mondd el!
Joga van tudni. És üljetek le a szülőkkel, mindkét oldalról és beszéljétek át.
Sajnos és hála égnek, el kell mondanod anyudnak mindenképpen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!