Terhes vagyok 14 és fél évesen. Mit tegyek? :S
Az igazság az hogy nagyon bevagyok szar_va.
14,5 éves vagyok februárban leszek 15. Eddig még csak 4 szer feküdtem le a barátommal mivel 1 éve járunk és ugy gondoltam, hogy nem várok tovább. Felkéészültem rá és nem bántam meg. Viszont nemrég észrevettem hogy nemjött meg. Gondoltam, hogy ez csak szimpla dolog. De aztán eszembe jutott hogy multkor nem használtunk semmit mivel azt mondta a védőnőnk hogy nálunk nagyon kevés az esély hogy teherbe essünk. De aztán megvettem egy terhességi tesztet a biztonság kedvéért. ÉS poitív lett!!!
amikor meg láttam ugy lesápadtma hogy az ájulás kerülgetett. Anyunak még nem mondtam el. De mindig is az abortuszt elleneztem.
Mit tehetek?
Mit tanácsoltok?
Még csak most fogok ballagni!!
Mit fognak hozzászólni az osztálytársainm?
Mi lessz a gyerekkel ?
A pasimnak még nem mondtam el.
FÉLEK HELP!!
Húúú!!!!
Nem kívánnám sem magamnak,sem a lányomnak....
Hát anyud szerintem az abortusz mellett dönt.Mit is kezdenél 14 évesen egy kisbabával???Jó formán még te is gyerek vagy.Elötted az élet.
Ìrj,mi lett a végeredmény......
17:43-as! Te komolyan gondoltad ezt? Nagyobb lelki fájdalom odaadni egy szertető párnak az ártatlan babát, mint MEGÖLNI? Nagyobb fájdalom az neki, ha megszült egy gyereket, és odaadta egy házaspárnak, hogy boldoggá tegye őket és a babát is? Kisebb fájdalom elvenni egy védtelen emberi lénytől az életét?
Volt annyira felnőtt, hogy szexeljen, legyen annyira is, hogy vállalja a kötvezményeit és kihordja azt a babát, aztán örökbeadja. Lehet hogy megszereti terhesség alatt, még mindig meggondolhatja magát, hogy megtartja, de ha megöli, akkor nincs visszaút. És ha mégis örökbeadja? Nem lesz attól mélyebb seb a lelkén, ha tudja hogy szerető családban nő fel a gyereke.
Vállald a feleőséget, és add örökbe. Melyik a jobb? Azzal a tudattal élni, hogy megölted saját véred?! DE! Ez a könnyebbik út. Vagy kihordani, és nagy szívfájdalommal egy szép család javára lemondani róla, de utána azzal a tudattal élni, hogy ÉL! A másik, hogy valószínűleg a világ legnagyobb ajándékát adnád annak a családnak, amelyik a kicsit befogadná. Az abortusz és az örökbefogadás is nagy lelki fájdalommal jár. Csak az nem mindegy, hogy utána gyilkosnak érzed-e magad, avagy sem. Mert hiába szépítjük a dolgokat az abortusz sosem lesz helyes döntés. Tessék, nézd ezt végig kérlek: [link]
ha ezek után nem állsz ki a picurért akkor szívtelen vagy. És mások ellenvéleménye nem túlzottan izgat.
Neked sem az alapján kell döntened, hogy ki hány %-ot kap egy kommentre. Hanem végigolvasni mindkét oldalt, és NEKED döntést hozni. Amugy sem vihetnek erőszakkal abortuszra. De valóban van beleszólása anyudnak!
Mindenképp nézd végig a videót!
Az abortusz nem gyilkosság.A gyilkosságért büntetés jár,börtön.Tiltott. Az abortusz teljesen legális,akkor hogyan lehetne gyilkosság? Lehteitt erkölcsileg bontogatni a kérdést,de ha a fejetek tetejére álltok akkor sem fog gyilkosságnka számitani.
Ha a kedves kérdező gyilkosnak érzi magát utána,az az ő baja és viselje a következményeket. AZt mindneki elfelejti,hogy ezt a gyereket a kérdező édesanyja fogja felnevelni. Márpedig ha szerett volna még gyereket,akkor szül magának. Vagy ő le van szarva? Neki nem lehet akarata a saját élete fölött? A gyereke dönti el,mit varr a nyakába?
Egyébiránt aki tanult anatómiát az tudja hogy 16 éves kor alatt miért nem ajánlott (nagyon nem) gyereket szülni. Csúnya ortopéd bántalmak maradhatnak vissza. Arról inkább nem beszélek,hogy 14 évesen egyáltalán dugni sem kéne..
Az ilyen lányokból lesznek azok,akik otthagyják az anyjuk nyakára a gyerekeküket..vagy majd 40 évesen megy kikenve necc harisnyában a tinidiszkóban az 5 gyereke mellől...
Nem akarok rasszistának tűnni,de könyörgök nem vagyunk mi cigányok hogy 14 évesen potyogtassuk a gyerekeket....
Pedig megérdemelné a kérdező,hogy végigszenevdjen egy szülést,a fájdalmat ami vele jár utána meg az anyja utcára rakja aztán élje túl ahogy akarja.. csak a gyerek nem érdemli meg,és tudtommal a nagymamának sme kötelessége a 14 éves kölyke porontyát felnevelni.. szóvla igenis sok beleszólása van,16 év alatt a szülő dönt ilyen esetben
Amúgy ez nagyon szomorú hogy ilyenek megtörténnek.. a legjobb megoládnak talán én is az örökbeadást tartom. Így megnyugodhat a lelkiimerete mert nem ment abortuszra,az anyja időskorát sem vágta taccsra és a saját életét sem. happy end.Úgy legyen
azt elfelejtettem,hogy a saját lelkivilágát+ tetsi egészségét leépiti ezzel a procedurával kicsit,de ez a legkevesebb.
Ez az az esit,hogy arról kell dönteni melyik ujjadba harapsz! Ez van
16:54
akkor bocsánat, félre értettelek, ne haragudj:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!