Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császáros szülés után hasznos...

Császáros szülés után hasznos a hasleszorító?

Figyelt kérdés

Már mindenfélét olvastam pro -és kontra. Nem tudom eldönteni, hasznos-e vagy sem. Akik használták, azok hol -és mennyiért vették, hány hétig hordták? Egész nap kell viselni? Nem kényelmetlen?

Köszönöm.

2012. nov. 3. 08:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom,császár után nem lehet hordani a seb miatt.Én simán szültem, és hordtam 2 hétig,nem egész nap,mert pl. szoptatni,leülni kényelmetlen volt nagyon.Egyébként nekem sokat segített,tartotta a hasam,és a köldököm is kiemelkedett terhesség alatt és a laza izmok meg a bőr miatt nagyon fájt,ezt is tartotta.
2012. nov. 3. 08:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Én császár után nem hordtam. Egy héttel a műtét után éreztem úgy, hogy talán el tudom viselni, na nem így lett, 10percet bírtam vele és levettem. Én is úgy tudom, hogy nem ajánlott, mégis sokan hordják. Nekem nagyon fájt, hülye lettem volna még a hasleszorítóval is kínozni magam. Mondjuk visszahúzódott magától a hasam, szerencsém volt.
2012. nov. 3. 08:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Én császáros voltam, nekem a doki ajánlotta. Hordtam is, nem folyamatosan de jópár órát naponta és nagyon jól esett, hogy valami tartotta a hasamat. Sokkal rosszabb volt levenni.
2012. nov. 3. 10:20
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezt a fajtát használtam,nekem jó volt hogy tartotta valami a hasamat.Egész nap hordtam,eleinte míg nagyobb volt a hasam csak az egyik oldalon kapcsoltam be.Addig hordtam,míg tartott valamit,egy idő után "kifogytam" belőle.Szépen visszament a hasam,pedig rengeteget híztam (bár ez lehet,hogy inkább alkat kérdése volt).

2012. nov. 3. 22:14
 5/6 anonim ***** válasza:
4. válaszoló vagyok:császáros voltam.
2012. nov. 3. 22:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2012. nov. 4. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!