Szülés után használtatok hasleszorító pántot vagy bugyit?
Nekem a Párom Mamája tanácsolta,bár az Ő idejében még törülközőt csavartak a has köré.
Én amikor hazajöttem a kórházból csak simán szorosabb nacit vettem fel- gyorsabban ment vissza a bőr,mint a megelőző szülések után.
Miért nőne össze a bél? Azt összenyomja előzőleg a hatalmas méh a benne levő Babával. :-)
A hasfal sem lesz gyengébb,mert azt is "szétszakította" a hasizmokat "eltolta" egymástól a megnövekedett méh. Hátránya nincs a leszorításnak.
Üdv: 3 lányos
Én mivel császáros voltam, ezért hordtam hasleszorító pántot, mert úgy sokkal kényelmesebb és könnyebb volt mozogni. Én néhány órát viseltem, na meg amikor nem itthon voltam, hanem sétálni mentem, stb. A hasam is sokkal szebben húzódott vissza.
Nekem boltban ajánlották, illetve utána olvastam, de a dokim is látta, és nem szólt érte, hogy ne hordjam.
én alig kaptam tőle levegőt...
szerintem alkati kérdés,h kinek hogy- és mennyi idő alatt megy vissza a hasa.
Ismerek olyat, aki szinte nonstop hordta, és még most is van hasa, és fordítva. Én szívesen eladom az enyémet (áron alul), ha szeretnél. kb 5 percet SE volt rajtam.
Irj prriviben, ha érdekel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!