Hogyan tudom elapasztani a tejet?
Figyelt kérdés
Sajnos már nem kell a tejem a babának,mert megjött és nem hajlandó szopni.Ezért fejnem kell és többször begyulladt már a mellem.Borogatom éjszakára és a jegeléssel is próbálkozom,bár nem tudom,hogy mennyit kell jegelni 1 nap.
Kb. 2 hete csinálom,de nem akar elapadni.
2008. júl. 29. 13:25
1/8 anonim válasza:
szia egyszerűen csak ne szoptass és elepad, 1-2 napig fájni fog de utána jobb lesz, de mennyi idős a baba miért nem próbálod meg a mensi lejárta után újra szoptatni.
az orvos is tud felírni vaalmi gyógyszert amitől elapad a tej
2/8 anonim válasza:
Van erre homeopátiás szer, a nevét sajna nem tudom. Meg igyál nagyon nagyon keveset. Ez nem túl egészséges,de segít.
3/8 anonim válasza:
A homeopatias szer az Urtica urens.
4/8 anonim válasza:
sya!itt van 1-2 fórum sorstársaid ötleteivel:
az elapasztás egyébként csakis orvos felügyelete mellett történhet...
5/8 anonim válasza:
nem azt linkelte be, amit akartam. írd be a keresőbe h.elapasztás.:)
6/8 anonim válasza:
Mennyi idős a babád?Miért nem teszed el a tejet a fagyasztóba, később a főzelékeknél jól fel tudod majd használni. Vagy cumisüvegből kínálni a babának.
7/8 anonim válasza:
Biztos h nem akar szopni a babóca? Nekem 6 hét után megjött, de nem álltunk le a szopival...próbáld ismét a cicit...vagy már idősebb a babád? Nem írtad a korát!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!