Hogyan lehet a tejet elapasztani? Mennyi ideig tart?
Nem tudok szoptatni, pici a mellbimbóm. 3 hónapig fejtem a tejet kézzel, mert máshogy nem tudtam.
De mára már nagyon fáj a cicim fejés közben. Ezért abbahagynám.
Próbálj meg kitartani minél tovább! Tudom, hogy nehéz és nagyon fáj, hidd el sokan vagyunk így vele-sajnos erről sokszor nem írnak a népszerű témába vágó újságok. Minden nap egy újabb győzelem. Bírd még ki egy kicsit!
Ha csak úgy abbahagyod a fejést/szoptatást, akkor begyulladhat a melled. Ezért azt tanácsolják, hogy mindig csak megkönnyebbülésig fejd ki és akkor egyre kevesebb termelődik-ez akár pár hét is lehet. Van valamilyen homeopátiás bogyó is, ami segít, talán az Urtica urens-et kell máshogyan adagolni (ezt adják tejszaporításra is).
Üdv: Anyu
(fili)
Hívtál már szoptatási tanácsadót?
Azt, hogy a mellbimbód miatt nem lehet szoptatnod hozzáértő szakember mondta?
A kézzel masszírozva fejés technikáját megmutatta hozzáértő?
Nem piszkállak segíteni szeretnék.
Egyre kevesebbet kell fejni, urtica urens 30 ch segíthet, érdemes kipróbálni. Lehet pár nap, de pár hét is, ez teljesen változó.
Sajnálom, hogy nem kaptál időben szakszerű segítséget a szoptatáshoz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!