Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan lehet tudatosan elapasz...

Hogyan lehet tudatosan elapasztani a tejet?

Figyelt kérdés
A kérdés azért érdekel mert babám szopizáskor ha a cicit a szájába teszem kiabál, visít, és nem eszik. Eddig sem volt sok tejem és minden nap kellett tápszert is adnom. Lehet hogy hozzászokott a tápszerhez?
2011. ápr. 6. 21:25
 1/4 anonim ***** válasza:
hideg vizes borogatás a mellekre. De nekem az a véleményem,jogy ne add fel ilyen könnyen. Sűrűn mellre kell rakni, ha nem szopik ne adj tápszert, próbáld meg egy fél óra múlva. Egyszer úgyis engedni fog.
2011. ápr. 6. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Homeopátiás bogyóval.ultrica urens 15ch-val.
2011. ápr. 6. 22:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Urtica urens ch 30 a jó,de ha mellette szoptatod nem apad el.Én a szoptatás után szedtem,és hideg vizes borogattam,így 2-3nap alatt teljesen elapadt.
2011. ápr. 7. 15:50
 4/4 xStefix ***** válasza:

Én is afelé hajlanék, hogy próbálkozzatok még a szopival.

Nem a tápszert szokta meg a babád, hanem cumizavaros lett és emiatt sztrájkol. Nem egyszerű helyzet, de meg lehetne még próbálni visszacsinálni. Ha próbálkozol, még lehet esélyed szoptatni - ha feladod, biztosan nem lesz....

2011. ápr. 7. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!