Hogyan lehet elapasztani a tejet?
Tartósan kell szedned? Vagyis később sem szoptathatsz?
Van egy homeós golyócska, azt szokták javasolni, de én nem próbáltam. A hideg borogatást is ajánlják, meg a nőgyógyi is tud adni gyógyszert, amitől elapad.
Rincinus Communis a bogyó neve és kérd ugy hogy apasztani szeretnéd a tejedet!!
Ök a 15 ch-tól a nagyobbakig fogják ajánlani! Üdv egy 5 hós babuci mamija
Igen az 5 ös az serkenti ,én is akkor szedtem mikor akartam hogy legyen tejcsim!!
de sajnos csak ideig óráig segített!!
Na mind 1 nem firtatom mert elsírom magam!!pusz Nikol
Niki vagyok
Hát én örültem volna ha 3 hónapnál tövább szoptathattam volna ,de nem sajna én csak másfél hónapos koráig sikerült!!
Pedig aztán tényleg mindent megpróbáltam ,Urtica urenst ,Ricinus communist!!Ezekből az 5 öst!
Lactoherb teát Napi 2 litert De a mi családunkban senki nem tudott sokáig szoptatni!!
de igen lehet hogy a vége kezd lenni!!
De nem biztos!!
Ptóbálkozni kell hátha még beindul megint!
köszi, rem még beindul, tegnap meg ma picit mint ha több lett volna:) meglátjuk. Én is iszom teát, eszem a bogyókat. Megprób még sűrűbben rátenni, hátha serkenti még egy kicsit... bár már így is örülök, h eddig sikerült, mert én csak 3 hónapig kaptam, öcsém meg addig sem.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!