Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi történik akkor ha ezt...

Mi történik akkor ha ezt teszem? (vitatott kérdés)

Figyelt kérdés

Amikor a kórházban hozzák az első etetésre és én vissza utasítom? Kap tápszert? Engem se piszkálnak utána?

(kell a nagy pofa a bent lévőkhöz ilyenkor?)

Köszönöm. 36H

2010. szept. 6. 07:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/127 anonim ***** válasza:
84%

Én nem kötekedni jövök csak megkérdezném

MÉgis Miért tennéd?????????

2010. szept. 6. 07:45
 2/127 anonim ***** válasza:
89%

Hogy nagy pofa kell-e hozzá, nem tudom, de hogy sok szúrós tekintettel fogsz találkozni, az biztos.

A személyzet hozzáállása bizonyára kórházfüggő.

2010. szept. 6. 07:47
 3/127 anonim ***** válasza:
88%
Érdekes kérés!Igen kap tápszert,vagy más anyuka tejét!Piszkálni nem fognak a csecsemősök,de nem Te leszel a kedvenc anyuka sem az osztályon!Maguk közt biztos megbeszélik,hogy "minek neki gyerek,ha nem akarja etetni"!De szíved joga azt csinálni amit akrsz!Nem szeretnél szoptatni?Vagy honnan jött a kérdésed?
2010. szept. 6. 07:48
 4/127 A kérdező kommentje:
köszönöm. Mert ezt akarom.
2010. szept. 6. 07:49
 5/127 A kérdező kommentje:
igen nem szeretnék. Más anya tejét biztos nem kapja.
2010. szept. 6. 07:50
 6/127 anonim ***** válasza:
100%

Vagy tápszert kap,de legtöbb helyen inkább más anya tejét adják nekik,mert ez sokkal jobb a babáknak,mint a tápszer.

A te babádnak is jobb lenne,ha szoptatnád,és nem csak tápszeren nőne fel. Az anyatejben sokminden van,ami védi és erősíti a babák immunrendszerté. Legalább 3 hónapig jó lenne,ha szoptatnád.

Ez természetesen csak rajtad múlik.

2010. szept. 6. 07:55
 7/127 anonim ***** válasza:
82%
Így van, csakis tápszert adhatnak, másik anyuka tejét nem (én bepróbálkoztam, mert én hiába akartam, de napokig semmi tej), eléggé leszúrtak miatta. Szóval tápszerenek.
2010. szept. 6. 07:55
 8/127 anonim ***** válasza:
83%
Fejni sem akarsz?
2010. szept. 6. 07:56
 9/127 anonim ***** válasza:
30%
Rohadtul semmi közük hozzá hogy hogy eteted a gyerekedet. És ahhoz sincs semmi joguk hogy emiatt diszkrimináljanak. Hogy a hátad mögött maguk között mit mondanak az meg kit érdekel. De ha mégis úgy érzed bárki emiatt rosszabbul bánik veled akkor nyugodtan kérd ki magadnak. De ezen az oldalon nem volt jó ötlet ezt megkérdezni, ha visszaolvasod az ilyen jellegű kérdéseket és egyes "emberek" minősíthetetlen válaszát akkor rájössz.
2010. szept. 6. 07:58
 10/127 anonim ***** válasza:
85%
Szia!7.48-as vagyok!Csak kíváncsiság!De elárulod a miértjét???
2010. szept. 6. 08:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!