Hogy lehet szoptatás ideje alatt fogyni?
Még csak 6 hetes a babácskám, de nincs mit felvennem. 5 kiló maradt a terhesség után és még feljött +2 és már a terhességet is +25 kilóval kezdtem - egészségügyi okokból.
(Láttam az eddigi válaszokat. Talán vannak újabb, obb tapasztalatok.)
Hát gondolom tornával, és a cukrok elhagyásával.
Nekem terhességi cukrom volt, ezért diétáznom kellett, nem is sokat szedtem fel, az le is ment. Viszont azóta, hogy megszültem (6 hónapja) a napi háromszori édességadag az alap. Rengeteg édességet eszek, és mégis 2 kilóval kevesebb vagyok, mint 15 hónapja. Akkor is fogyóznom kellett volna, és hát ha nem ennék most sem cukrot, ahogy a diétám során, szerintem vagy 6-7 kilóval biztos kevesebb lennék.
Azt olvastam, hogy maga a szoptatás napi 500 kalóri, tehát felér egy erobikkal. Én most kezdenék majd eljárni tornázni, de hogy mikor, nem tudom. Meg a felesleges cukrokat és fehérlisztet kellene kerülni (cukros üdítők, sütik, cukros joghurtok stb) Ha már nem szoptatok, akkor kezdem majd megint a diétát. Addig dőzsölök és bepótolom azt a három havi cukormegvonást, sajnos.
Én elhagytam a fehérlisztet, és nem eszem semmi édeset. Eddig 17 kiló ment le, tehát ott vagyok, ahol a terhességet kezdtem. Most már csak azt a plusz 10-et kell leadnom, ami előtte is megvolt! :-)
Ja, és sokat sétálunk a babával. Van, hogy több órát is, nagyon hasznos.
5 hónapos a babám.
Szia!
Rajtam 5 kiló maradt meg plussz tíz amit előtte a cigi letételekor szedtem össze!
Szóval én tornázok, de egy grammal nem lettem kevesebb viszont alakult a testem!Van megint derekam,a karomon is látszik,de 1 kiló ment le pedig fél éves a babám és 2 hós korától kb heti 3-4-szer jut idő tornázni!Persze itthon,nincs segítség hogy eljárjak!De látszik hogy használ csak a kilókon nem!Sajna
Mindkét kislányommal 30 kilót híztam, 158 cm vagyok. Most 6 hónaposak vagyunk és nincs rajtam semmi. Nem tettem semmit, lement..
Szereintem a harmóniára kell törekedni és a kilók magától legördülnek. Nekem az nem volt meg sajnos pocakosan, nagyon aggódtam, pedig semmi okom nem volt.
Ikreket szoptattam (fejtem) egy évig. Nem sikerült leadnom egy kilót sem, mert annyira kívántam enni, inni, édeset enni, mint még soha életemben. Ha bármit megpróbáltam csökkenteni, azonnal kevesebb lett a tejem. Napi 2 liter "fogyott", és nekem fontosabb volt, hogy meglegyen a számukra szükséges mennyiség, ezért hagytam...
Egy hónapja hagytam abba a fejést, azóta nem kívánok szinte semmi édeset, édességet egyáltalán nem, étvágyam lecsökkent. 3-4 kiló mínusznál tartok :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!