Hogyan lehet pici gyerek mellett, szoptatás alatt fogyni?
Fogyjatok együtt... majd!
Szoptatás alatt nem lehet fogyózni.
Tényleg elsősorban a magad önuralma a tényező mert az édességtől és a falási rohamoktól hizol.
Ha már nem szoptatsz akkor lehet együtt is egészséges ételeket enni és hetente mozogni úszni futni stb.
Gratulálok a férjednek, remek ember...
Szoptatás alatt eszedbe ne jusson fogyózni, a gyereknek ártasz vele, nem kap megfelelő mennyiségű és minőségű táplálékot. Ha már abbahagyta a szopit, akkor lehet elkezdeni, de nem tudom, hogy egy ilyen ember miatt érdemes-e.
Sajnálom, hogy ilyen a párod.
Ha célozgat rá, hogy fogynod kéne, ütögesd meg a pocakját, hogy rá is ráférne. És fogyózzatok EGYÜTT. Egyébként más kedvéért én sosem akartam szép, vékony lenni, csak magamért. A páromnak nagyon tetszettem terhesen is, 10 kilóval többel is, meg most is. Mert engem szeret és kíván.
Ha fogyni akarsz, és magadért, akkor menni fog. Picit figyelni, hogy mit eszel, és legalább sokat sétálni a babával. Amikor lemegy az első pár kiló, jó kis sikerélmény lesz, és továbblendít a mélyponton!
Szia!
Nekem 8 hónapos a kisfiam,de mióta megszületett csak fejem a mellemet,mivel csak így fogadja el.Hát mit mondjak elég kimerítő feladat s közbe anyatejleadó is lettem a 4 gyerekem mellett.Atz utóbbi időbe nagyon elkezdtem fogyni.De szerintem ettől a fejéstől.
"Most annyi kiló vagyok,mint mikor terhes lettem."
akkor hol a gond?
Akkor elfogadtad magad,de most már nem jó így,vagy hol a probléma?
Egyébként nem az ember miatt kell fogyni,hanem magad miatt......
És edzéssel,sportolássa lehet,vannak olyan órák,ahová a gyereket is viheted.
Szerintem se akarj fogyókúrázni szoptatás alatt, mert csak a babának ártasz vele!
Fontosabb a helyes táplálkozás (többször keveset, sok zöldséget és gyümölcsöt) és egy kis mozgás. Mi vettünk egy lépcsőzőgépet (pár ezer forint befektetés), napi 15 perc mozgástól teljesen felfrissültem és a baba 6 hónapos korára leadtam az összes felesleges kilómat mindenféle diéta vagy éhezés nélkül. A babát leteszem magam mellé a szőnyegre, szól a zene ő pedig gyönyörűen elvan egy-két játékkal. Ki sem kell tennem a lábamat otthonról, télen-nyáron jó megoldás. Ráadásul annyit eszem amennyi jólesik és még a csokizás is belefér! Szerintem próbáld ki, de ne akarj hirtelen fogyni, havi 2-3 bőven elég szoptatás alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!