Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mi a véleményetek az adipexről?

Mi a véleményetek az adipexről?

Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 21:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Szia! Hát még külön véleményem nincs ,viszont rengeteg rosszat olvastam róla.de ettől függetlenül én holnap szándékozom megrendelni,szóval majd egy hét mulva tudok nyilatkozni erről :)
2010. febr. 8. 00:28
 2/11 anonim ***** válasza:
38%

hali , nem érdemes rendelni... amit neten kapsz az már nem olyan mint amit más országokban forgalmaznak.... sokkal gyengébb hatása 5% ha van és ha egyáltalán adipexet kapsz... és több ezer forint 1 levél....

alig van valamennyi hatása felér 1 kis akarat erővel talán ,de a 95% te rakod hozzá... azzal hogy bebeszéled magadnak hogy menyire jó...

2010. febr. 8. 09:10
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Felejtsd el, semmire nem jó.. Diéta, edzés. Úgysem tudod kikerülni a melót. A jó dolgokért meg kell szenvedni, mint az élet minden más területén. Másképp nem fog menni.
2010. febr. 8. 13:19
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én szedtem, két levelet. Megvoltam vele elégedve, habár óvatosan szedtem, mert voltak mellékhatásai, arról a szedése előtt feltétlen tájékozódj!

Inkább a Reductilt vagy a Minimectilt ajánlanám, uaz a hatóanyaguk, hatásuk megegyezik az Adival, kevésbé drasztikusan!A Redit és a Minit vényre adják ki, orvos írja ki, érdemes az ő véleményüket is kikérni!

2010. febr. 11. 21:47
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Ismétlem, NE használj ilyesmit! A Reductilt például a hetekben tiltották be, mert kiderült, hogy igen veszélyes.. Diéta és türelem a kulcsszavak!
2010. febr. 12. 09:28
 6/11 anonim válasza:
100%
Én használtam adipexet,9 kg-ot fogytam tőle,első 2 napban kicsit feszült voltam,ingerlékenyebb! a megduplázott folyadékbevitel elengedhetetlen,de ezt a szervezeted igényli is majd,napi 3-4 liter alatt ne állj meg a folyadékkal!remélem segítettem!
2010. márc. 3. 17:29
 7/11 A kérdező kommentje:
Ma érkezett meg, holnaptól kipróbálom. Mennyi idő alatt ment le 9 kg?
2010. márc. 3. 21:37
 8/11 anonim ***** válasza:
na mi volt kedves kerdezo? beszamolsz a tapasztalataidrol? akar priviben is!
2010. márc. 10. 15:35
 9/11 A kérdező kommentje:
1 hete szedem és -3kg-nál tartok! Kicsit ingerlékenyebb vagyok na meg nagyon-nagyon szomjas:))
2010. márc. 10. 16:44
 10/11 anonim ***** válasza:
sok sikert! en is rendeltem, remelem nekem is hasznalni fog!
2010. márc. 10. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!