Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mi a véleményetek az Adipexről?

Mi a véleményetek az Adipexről?

Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 20:10
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Az, hogy sose szednék be amfetamin-származékot.
2011. márc. 15. 20:16
 2/23 anonim ***** válasza:
Többet árt, mint használ. Ezerszer inkább megéri sportolni valamit.
2011. márc. 15. 20:35
 3/23 anonim ***** válasza:

Jah én is most olvastam a napokban hogy amfetamin van benne.. hát nem tudom én biztos nem szednék be csak úgy ilyeneket:/

Nem csoda szerintem, hogy Magyarországon be van tiltva (már).. állítólag sokan fogytak vele.. de hogy a szervezetükkel közben mit műveltek szerintem sokuknak fogalma sem volt/van róla :/

2011. márc. 15. 20:44
 4/23 anonim ***** válasza:

Valóban nincs betiltva:

Csak Magyarországon nem forgalmazható és nem vásárolható legálisan. Igaz, rendőr nem büntet érte ha talál a táskádba, azonban fogyasztása olyan mintha extasyt szednél.

Kb olyan pusztítást is végez a szervezetben

2011. márc. 20. 17:52
 5/23 Brian0 válasza:

Nekem bejött. Most 3 és fél hete nyomom a kúrát.

80 kg-ról 76 kg-ra csökkent a súlyom. (ebből mennyi izomvesztés, mennyi a vízvesztés, és mennyi ténylegesen a zsír, még nem mértem be)

A hasam körmérete 99cm-ről 90 cm-re ment.

Izomzatom kb 20%-ot csökkenhetett.

Szájszárazság erős, de kibírható. Ivással se nagyon múlik el.

Idegesség az elején erős, de a 2. hét után nem voltam már tőle ingerlékeny.

Más tünetet nem tapasztaltam. Pulzusom 80-85 körül volt tőle, vérnyomás 150/90 körüli, de nekem mindig is magas volt.

Nagyon jól betartható vele egy diéta. ezzel ment a napi 6x-i étkezés és édeséget se kívéntam.

Ezzel nincs puffadás érzés, nem vagy éhes, sokkal jobb az energiafelhasználásod, sokkla jobban érzed magad.

Amit tudj, hogy a napi 1000-1200 kalóriával, ha nem megfelelő a fehérje (protein) és aminósav beviteled, izomból is fogyni fogsz. Nekem sajnos nem volt időm melette edzeni, szóval a 4 kg és -9 cm has, az napi 16 óra számítógép ülés melett lett!

Most fogok csináltatni egy laborvizsgálatot majd.

Fontos, hogy sok-sok vitamint és ásványi anyagot egyél mellé, mert ha kevesebbet eszel, kevesebb ezeknek a bevitele is és ez tavasszal nem igen jó!

2011. márc. 21. 10:39
 6/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az utolsónak.Végre egy normális válasz.:)Jah én a 12.szemnél tartok és fogytam 5 kg-ot :)
2011. márc. 21. 20:12
 7/23 anonim válasza:
Én szedtem! Semmi mellékhatása nem volt, olyan mintha vitaminokat szedtem volna.Bár hozzá kell tennem, én nem is fogytam tőle
2011. márc. 23. 14:46
 8/23 anonim válasza:
63%
Nem gondoljátok, hogy ott valami nagyon nincs rendben ha az izomból fogysz? Csak gratulálni tudok a XXI. századi társadalomnak, hogy kimenni az utcára sétálni egyet nem tud, de 16 órát ülni egy rohadt gép előtt igen. Még egyszer, GRATULÁLOK! Ne haragudjatok, de fogyni egészségesen kell, mert így eléritek, hogy -2év/tabletta az életetekből... Ja, csak a sovány kaja bűzlik mi?
2011. márc. 23. 23:09
 9/23 anonim ***** válasza:
64%
Kérdező, nagyon nagy gondok vannak nálad, ha neked csak a 61%-os válasza a "normális válasz". A felettem szólóval értek egyet. A tablettát az szedi, aki képtelen összeszedni magát, egészségesen enni és mellé sportolni, azaz akaratgyenge. Ez a véleményem. Már a kérdés kiírása óta fogyhattál volna vagy 4-5 kilót, ha inkább a sportot kezded el, de ugye neked valószínűleg az büdös, és hallani sem akarsz róla, akik ezt hangoztatják, azoknak a válasza "nem normális". Holott ugyanúgy leírták az Adipexről a véleményüket, ahogy kérted... Legközelebb írd ki a kérdésed úgy, hogy "fényezéseket akarok hallani az Adipexről", és akkor nem kapsz majd ilyen kommenteket...
2011. márc. 24. 09:54
 10/23 anonim ***** válasza:
Ja, és ha tönkrement az egészséged, szívesen várom kérdéseid itt az Egészség témakörben. És tapasztalatból beszélek, nem vakon hangoztatom itt az üres szólamokat. Miért nem éri meg neked jobban az egészségedet építeni, mint rombolni? ... Költői kérdés volt, nem kell rá válaszolni.
2011. márc. 24. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!