Mi a véleményetek az Adipexről?
Jah én is most olvastam a napokban hogy amfetamin van benne.. hát nem tudom én biztos nem szednék be csak úgy ilyeneket:/
Nem csoda szerintem, hogy Magyarországon be van tiltva (már).. állítólag sokan fogytak vele.. de hogy a szervezetükkel közben mit műveltek szerintem sokuknak fogalma sem volt/van róla :/
Valóban nincs betiltva:
Csak Magyarországon nem forgalmazható és nem vásárolható legálisan. Igaz, rendőr nem büntet érte ha talál a táskádba, azonban fogyasztása olyan mintha extasyt szednél.
Kb olyan pusztítást is végez a szervezetben
Nekem bejött. Most 3 és fél hete nyomom a kúrát.
80 kg-ról 76 kg-ra csökkent a súlyom. (ebből mennyi izomvesztés, mennyi a vízvesztés, és mennyi ténylegesen a zsír, még nem mértem be)
A hasam körmérete 99cm-ről 90 cm-re ment.
Izomzatom kb 20%-ot csökkenhetett.
Szájszárazság erős, de kibírható. Ivással se nagyon múlik el.
Idegesség az elején erős, de a 2. hét után nem voltam már tőle ingerlékeny.
Más tünetet nem tapasztaltam. Pulzusom 80-85 körül volt tőle, vérnyomás 150/90 körüli, de nekem mindig is magas volt.
Nagyon jól betartható vele egy diéta. ezzel ment a napi 6x-i étkezés és édeséget se kívéntam.
Ezzel nincs puffadás érzés, nem vagy éhes, sokkal jobb az energiafelhasználásod, sokkla jobban érzed magad.
Amit tudj, hogy a napi 1000-1200 kalóriával, ha nem megfelelő a fehérje (protein) és aminósav beviteled, izomból is fogyni fogsz. Nekem sajnos nem volt időm melette edzeni, szóval a 4 kg és -9 cm has, az napi 16 óra számítógép ülés melett lett!
Most fogok csináltatni egy laborvizsgálatot majd.
Fontos, hogy sok-sok vitamint és ásványi anyagot egyél mellé, mert ha kevesebbet eszel, kevesebb ezeknek a bevitele is és ez tavasszal nem igen jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!