Amióta lefogytam és sportosabb, egészségesebb életmódra váltottam sokkal jobban észreveszem mennyi ember néz ki elhanyagoltan és egyre jobban taszit. Mit csináljak?
Nézd. Egyrészt igazad van, persze. Tök gáz hogy mennyire el tudják hagyni magukat az emberek, szerintem is kicsit szánalmas amikor látom a nagy dagadt embereket a buszon ahogy tolják be a fél kiló fornettit. De azért ne általánosítsunk.... A párom pl hiába túlsúlyos, mellette olyan izmos mint az állat, erőnlétben is bármikor rádverne, a legtöbb emberre ráverne, szuper formában van. Heti 4x megy edzeni, e mellett rendszeresen bringázik, egészségesen eszik, mégis van rajta vagy 15 kg plusz zsír. Persze, nyilván nem csinál mindent tökéletesen mint te, de azért alapvetően egy sportos fitt emberről beszélünk. Vagy a legjobb barátnőm, aki egész életében sportolt, egészségesen érkezett. Most suli és két gyerek mellett (a kisebb fél éves), egyszerűen nem tud időt szakítani magára, nincs ideje sportolni, mozogni. Elkezdett kalóriát számolni, 2 hét után kevés lett a teje, úgyhogy abba kellett hagynia. Szóval most rajta is van jó adag túlsúly.
És akkor kérdezem: ezek az emberek szerinted megérdemlik a lekezelésedet? Szerinted jobb vagy náluk? Te talán két gyerek és suli mellett vagy ilyen szuperhős? Vagy napi 10-12 óra munka, és heti 4 edzés, plusz bringázás mellet??
Én is vékony és sportos vagyok, mégsem tudom elítélni őket azért amiért nem tökéletesek.
ezt a nincs ideje dolgot hagyjuk..
napi fél óra is elég és több a semminél , kicsit intenzivebben kell végezni és elég lehet. Fél órája meg van mindenkinek.
45, egyedül nevelem a gyerekem, mikor eleve 2 órát alszok, nem, nem fogok felkelni korábban, 2, nincs aki addig figyeljen rá és nem is vinném magammal futni, meg nem kínzom azért, hogy én edzek..
Nincs 2 éves, nem opció, hogy ki bírja nélkülem fél óráig...
#47 Otthon jógázom, 4 éves a lányom, csinálja velem együtt. Amikor 2 éves volt, akkor is csinálta, utánozott engem. Persze nem úgy csinálta, mint én, négykézlábra állt, lecsücsült, amikor én is és nevetett magán. Hozta a babáit, őket is lefektette jógázni.
Nálam ez nem lehetett kifogás, hogy ott a gyerek. Ott van velem a szobában, közben tudok rá figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!