Amióta lefogytam és sportosabb, egészségesebb életmódra váltottam sokkal jobban észreveszem mennyi ember néz ki elhanyagoltan és egyre jobban taszit. Mit csináljak?
19-es lássuk be a kérdező mentálisan elhízott maradt...
Majd ha ott is sikerül egy szép eredméynt elérnie akkor lesz mire büszkének lenni.. Senki nem irigy rá, kb mindenki képes rá, átlagos körülmények közt, de ez a stilus trollkodás kategória.
Pontosítsunk! Mi számít neked bálna méretűvé hízottnak?
Mert van olyan szerencsétlen, aki szerint 4-5 kg súlyfelesleg is már kórosan elhízott.
19
Hol olvastad ezt a szep testuek gyuloletet? En egy kommentben se lattam. Neked is fura szemuveged van azert :D A kerdezo stilusa es vilagnezete a gaz, nem a kinezete. Mint ahogy azoke is, akik a rolex, bmw stb buvoleteben elnek, es azzal hizlaljak az egojukat vagy arrol almodoznak.
21# ez nem jött be,mert soha életemben nem voltam kórosan elhízva :). Feleslegem volt, normális bmi indexxel
22# értelemszerűen a min 15-20-30kiló fölösleggel rendelkezre gondoltam
A hozzád hasonló konplexusos, de a másik életébe bele.gatókat nagyon nem szeretjük ám. Semmivel nem vagy különb, mint a másik ember, és nem kell elszállni magadtól, mert sportolsz és lefogytál :D
Oké, és? Nyugi, a te viselkedésed sokkal taszítóbb, mint az hogy ők pizzát esznek.
Kerdezo. Szanlak.
Remelem, meg fiatal vagy es keresztulmesz valamifele jellemfejlodesen eleted soran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!