Francia saláta készítése?
Vettem mirelit saláta alapot, de még soha nem készítettem, leírnátok, hogy ti hogyan szoktátok elkészíteni?
Előre is köszönöm szépen!
1. vízben megfőzöd a fr. sali alapot, leszűröd, egy mélyebb tálkába teszed
2. keversz tartármártást:
- kell hozzá 2 tejföl, majonéz, mustár, cukor, bors
- két pohár (125 g-os) tejfölt, kb. 150 g majonézt, mustárt összekeversz (én színre szoktam tenni a mustárt, kb. 100-150 gr), őrölt borsozod, cukrozod (ezekből nem kell sok, csak érződjön rajta a bors csípőssége, és a cukor édessége)
- ha nem tudsz tartásmártást készíteni, akkor vehetsz is vhol készen
3. a fra. sali alapra öntöd, összekevered és kész
Tipp: mi szoktunk belekockázni 3-4 savanyúubit, 1 nagyobb almát, valamint egy darab sajtot is
10 dkg mustár?!
az nagyon sok !!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!