Mi a különbség a vizes és a száraz piskóta készítése között?
Figyelt kérdés
2011. nov. 2. 14:50
1/4 anonim válasza:
Száraz piskótába. nem teszünk a tojás mellé vízet. A vízes piskóta a tojás mellé teszünk vízet.
Ha mondjuk neked 8 tojásos piskótát kellene sütnöd és csak 6 tojásod van akkor a két tojást 2 evő kanál vizzel potolhatod. Ízben nincs különbség.
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
amikor vizespiskótát csinálsz,akkor a sárgáját annyi kanál vízzel kevered ki ahány tojást használsz,és dupla annyi kanál cukor,meg liszt ahány tojás.
pl: ha a 6tojásból csinálod,akkor: 6kanál víz ,12 kanál cukor,12 kanál liszt.
4/4 anonim válasza:
Tojás takarékos. Egyéb különbséget én nem érzek a kettő között. Ha ezt készíted, figyelj arra, hogy a vizet lassan, evőkanalanként add a cukros tojássárgához és az első evőkanálnyit nem azonnal adod hozzá, hanem egy kevés keverés után. Sokkal szebbre ki lehet így keverni a sárgáját, nagyobb, habosabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!