Milyen krémmel töltsem ki a nápolyi lapokat? Receptet írjatok lécci.
Figyelt kérdés
Köszi2011. jún. 20. 18:44
2/6 anonim válasza:
Diős?
két nápolyi közé szokta nagyim kenni, pár cm vastagona diós tojsáfehérjés habot, és megsütni
3/6 anonim válasza:
csokipuding, vaniliáspuding, csokikrémes
rumos-meggyes-csokis(csokipudingba belekevered)
5/6 anonim válasza:
1 db ráma kocka, l db gesztenye massza, 20 dkg porcukor. Simára keverni, és kész a finom gesztenye krém.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a receptet!!!!
A többieknek pedig az ötletet.
2011. jún. 23. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!