Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen krémmel töltsem ki a...

Milyen krémmel töltsem ki a nápolyi lapokat? Receptet írjatok lécci.

Figyelt kérdés
Köszi
2011. jún. 20. 18:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Narancsossal nyamm:-)
2011. jún. 20. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Diős?

két nápolyi közé szokta nagyim kenni, pár cm vastagona diós tojsáfehérjés habot, és megsütni

2011. jún. 20. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

csokipuding, vaniliáspuding, csokikrémes

rumos-meggyes-csokis(csokipudingba belekevered)

2011. jún. 20. 19:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
grillázs
2011. jún. 22. 22:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
1 db ráma kocka, l db gesztenye massza, 20 dkg porcukor. Simára keverni, és kész a finom gesztenye krém.
2011. jún. 23. 11:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a receptet!!!!

A többieknek pedig az ötletet.

2011. jún. 23. 14:39

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!