Aki karamelles krémmel csinálja a hatlapos (vagy szalakális) süteményt milyen receptet használ?
Figyelt kérdés
2009. nov. 19. 17:09
2/5 anonim válasza:
Ha arra gondolsz ami a szalalkáli hátán van, én csokipudingot karamellpudinggal szoktam helyettesíteni, amúgy ugyan úgy csinálom ahogy a recept van. Naggyon fincsi!
3/5 A kérdező kommentje:
köszi
2009. nov. 20. 18:56
4/5 anonim válasza:
Én viszont főzöm hozzá a krémet.
Hozzávaló:
1/2l tej, 10dkg vaj, 30dkg cukor, 1 cs.vanilliás cukor, 4ek. rétes liszt, 1 tojás, és kakaó por.
ezeket jól kikeverni és lassú lángon állandó keveréssel puding szerűre sűríteni.
5/5 A kérdező kommentje:
na igen ilyesmire gondoltam
különben nagyon sokféle receptet találtam, de a sima puding nekem fura hozzá
egy újságban meg úgy volt, hogy cukrot karamellizálnak, aztán hozzátesznek egy csomag csoki, és egy cs vanília pudingport, ez összesen 1.6 liter tejjel felfőzve...
2009. nov. 21. 07:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!